Έβαλαν την Μίλαν να πληρώσει εισιτήριο στο ΟΑΚΑ!

16:16 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ αποκαλύπτει πως στις 13 Ιουνίου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ μια πολυπληθής αποστολή της Μίλαν με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο Αντριάνο Γκαλιάνι και οι υπεύθυνοι του Σταδίου ζήτησαν 3 ευρώ για κάθε άτομο!
Η ιταλική ομάδα θέλησε να φέρει στελέχη της πρώτης ομάδας, φιλάθλους, μέλη της διοίκησης και παιδιά από τις ακαδημίες στο γήπεδο όπου κατέκτησε δυο φορές το Τσάμπιονς Λιγκ, το 1994 και το 2007.

Μάλιστα ήρθαν και τέσσερις από τους μεγαλύτερους θρύλους της ομάδας, ο Φράνκο Μπαρέζι, ο Ντανιέλε Μασάρο, ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν και ο Σεμπαστιάνο Ρόσι.
Ενώ η Μίλαν είχε αλληλογραφήσει και ενημερώσει για την επίσκεψη, οι τμηματάρχες του ΟΑΚΑ δεν ενημέρωσαν κανέναν, ούτε καν το Δ.Σ. του Σταδίου, σύμφωνα με την εφημερίδα. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Πέτρος Γαλακτόπουλος ήταν χθες έξαλλος και δήλωσε: «Δεν είχα ιδέα. Το έμαθα 3 μέρες αργότερα. Όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση θα απολυθούν. Έχω διατάξει ΕΔΕ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα... Χάσαμε μια τεράστια ευκαιρία να φιλοξενήσουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες παγκοσμίως. Τους φερθήκαμε ως τουρίστες, τους βάλαμε να πληρώσουν και εισιτήριο εισόδου. Ολόκληρος Γκαλιάνι πλήρωσε 3 ευρώ για να πει στο Στάδιο. Τι να πω...» .

Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Μίλαν

Keywords
Τυχαία Θέματα