Πήρε Φερνάντες ο Πλατανιάς Χανίων

15:31 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πλατανιάς Χανίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Βάσκο Φερνάντες για τα επόμενα δυο χρόνια με τον 29χρονο Πορτογάλο αμυντικό να αποτελεί την έβδομη μεταγραφή για την ομάδα των Χανίων την εφετινή μεταγραφική περίοδο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων:
"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για δυο χρόνια, με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Βάσκο Φερνάντες".
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Πορτογάλος αμυντικός τόνισε: "Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με σοβαρή Διοίκηση. Μου αρέσει πολύ η ομάδα,

η πρόοδος της. Μου αρέσει επίσης η περιοχή των Χανίων και του Πλατανιά. Ξέρω ότι η ομάδα του Πλατανιά αναπτύσσεται, εξελίσσεται και θέλω και εγώ να εξελιχθώ μαζί με την ομάδα ως μέλος της προσφέροντας ό,τι καλύτερο μπορώ".
Στην συνέχεια ο Βάσκο Φερνάντες πρόσθεσε: "Για αυτό και δεν αποδέχθηκα άλλες προτάσεις που είχα από διαφορετικές ομάδες της Ευρώπης και ήρθα εδώ, αποδεχόμενος αυτή την νέα ενδιαφέρουσα πρόκληση. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε όλα τα παιχνίδια, να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Keywords
Τυχαία Θέματα