«Έτοιμοι όταν πρέπει»

23:38 14/7/2014 - Πηγή: AEK365

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος για τον αγώνα που έχει να δώσει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο Χρήστος Δώνης.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του «τριφυλλιού» στην κάμερα της «Nova»:

Για την ήττα από τη Λέχια Γκντανσκ: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Πολωνοί αρχίζουν σε λίγες μέρες το πρωτάθλημα. Για εμάς ήταν το δεύτερο φιλικό και είμαστε λίγο κουρασμένοι. Όλοι προσπαθήσαμε, τα πόδια

είναι βαριά αλλά η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

Για την ανάγκη να βελτιωθούν οι «πράσινοι» στην τελική προσπάθεια: «Μερικές φορές όταν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν μπορούμε να σκοράρουμε εύκολα αλλά το δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις γιατί είναι ένα στοιχείο που θα χρειαστεί και στην Ευρώπη διότι δεν μπορούμε να κάνουμε δεκαπέντε ευκαιρίες για ένα γκολ αλλά αυτό θα φτιάξει».

Για τα... μαθήματα από την προετοιμασία της Πολωνίας: «Δουλεύουμε τακτικά κομμάτια, κρατάμε τη σκληρή δουλειά, το φιλικό με τη Λέχια ήταν μια κακή παρένθεση τριάντα λεπτών και θα το ξεπεράσουμε».

Για τη νοοτροπία του Παναθηναϊκού: «Δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας, πιέζουμε ψηλά, θέλουμε πολύ να σκοράρουμε και αυτό δεν αλλάζει ούτε σε Ελλάδα ούτε σε Ευρώπη».

Για τους αγώνες στην Ευρώπη: «Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη και θέλουμε να τα πάμε καλά και εκεί και να κάνουμε μια καλή πορεία. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο. Είναι θέμα ικανότητας το πόσο θα προχωρήσουμε στην Ευρώπη αλλά πιστεύω ότι έχουμε την ικανότητα. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε».

Για τη συνύπαρξη του με τον πατέρα του, Γιώργο Δώνη τις τελευταίες ημέρες στην Πολωνία: «Τον πετυχαίνω σπάνια αλλά εδώ τα είπαμε περισσότερο. Θα φύγει, θα πάει Κύπρο και εγώ Αθήνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα