Ύμνοι Σταφυλίδη για Καραγκούνη

21:02 14/7/2014 - Πηγή: AEK365

Λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση του δανεισμού του στην Φούλαμ, ο Κώστας Σταφυλίδης παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, στο οποίο μίλησε για... όλους και για όλα! Στόχος του, όπως τόνισε, είναι να βοηθήσει την νέα του ομάδα, να επιστρέψει άμεσα στην μεγάλη κατηγορία, ενώ τόνισε πως θέλει να δικαιώσει τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Τέλος, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Καραγκούνη, τον οποίο χαρακτήρισε ως θρύλο στην Ελλάδα,

ενώ υποσχέθηκε να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει μία θέση στις... καρδιές των φιλάθλων!
Αναλυτικά:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Φούλαμ. Ήρθα στην ομάδα μόλις μία εβδομάδα πριν, αλλά μέχρι τώρα είναι όλα πολύ καλά και είναι σπουδαίο που έχω ενσωματωθεί τόσο γρήγορα.
Όταν πας σε μια καινούργια ομάδα θες να δείξεις τι είσαι ικανός να κάνεις. Έχουμε πολύ καλό σύνολο και ευελπιστώ πως μπορώ να κάνω την διαφορά. Είμαι αμυντικός που μπορώ να παίξω και στις δύο πλευρές.
Ο ρόλος μου είναι να αμύνομαι για την ομάδα και να κρατάω την μπάλα μακριά από την περιοχή. Αλλά μ' αρέσει να βγαίνω μπροστά και εάν μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω επιθέσεις. Πάντα έτσι έπαιζα και είναι ένα στυλ που αρέσει στον προπονητή.
Έχω αρκετή ενέργεια, οπότε μπορώ να κάνω αρκετές κούρσες. Είμαι κάποιος που δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και κάποιος που πάντα θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Ο Φέλιξ Μάγκατ με πιστεύει ως παίκτη και αυτό που θέλω είναι να ξεπληρώσω την εμπιστοσύνη του. Μου έχει δοθεί μια ωραία ευκαιρία εδώ στην Φούλαμ.
Από τον ΠΑΟΚ έφυγα σε νεαρή ηλικία, οπότε είμαι συνηθισμένος στο να ζω σε μια διαφορετική χώρα. Θεωρώ ωραίο το να έχεις εμπειρίες από διαφορετικές κουλτούρες και στυλ ποδοσφαίρου. Σε κάνει καλύτερο παίκτη. Νομίζω πως υπάρχουν ομοιότητες στο αγγλικό και το γερμανικό ποδόσφαιρο και ως αποτέλεσμα νιώθω αισιόδοξος πως θα ανταπεξέλθω. Τόσο στην Αγγλία όσο και στην Γερμανία το άθλημα θέλει καλή φυσική κατάσταση και ταχύτητα. Ο κόουτς και κάποιοι βοηθοί του είναι Γερμανοί, οπότε αυτό το κάνει ευκολότερο.
Ανυπομονώ για τη νέα δοκιμασία και παρά το ότι η προπόνηση είναι λίγο σκληρή, νιώθω ήδη δυνατότερος. Η προετοιμασία είναι καλή και με το σύνολο που έχουμε, θεωρώ πβως μπορούμε να έχουμε υψηλές προσδοκίες για την επόμενη σεζόν.
Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι θρύλος στην Ελλάδα. Έχει πάνω από 130 συμμετοχές με την Εθνική, έχει παίξει σε Παγκόσμια Κύπελλα και ήταν ένας από τους καθοριστικούς παίκτες στο Euro του 2004. Στην Βραζιλία, αυτό το καλοκαίρι, ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης παρά τα 37 του χρόνια. Έχω μόνο μία συμμετοχή στο ενεργητικό μου, οπότε θέλω πολύ ακόμη για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ξέρω πως οι οπαδοί της Φούλαμ τον έβαλαν στην καρδιά τους και θα ήταν ωραίο να γίνει κάτι τέτοιο και με μένα. Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τα πάντα στο χορτάρι. Αυτά θέλει να βλέπει ο κόσμος και αυτά εκτιμά.
Ξέρω ότι ήρθα ως δανεικός, αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω τον κόσμο της ομάδας πως θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τον σύλλογο να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα