Λυτρωτής ο Γιορέντε

16:46 1/12/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 1-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Τεράστια νίκη με 1-0 πέτυχε η Γιουβέντους επί της Ουντινέζε και ξέφυγε με τρεις βαθμούς από τη Ρόμα.

Στο 9ο λεπτό ο Μπρκιτς είπε όχι σε σουτ του Τέβες, ο οποίος στο 19' αστόχησε από καλή θέση. Η Γιουβέντους δεν ήταν καλή από εκεί και πέρα αλλά στο τελευταία τέταρτο του αγώνα πίεσε την Ουντινέζε με αποτέλεσμα να έρθει η λύτρωση στο 90+1'. Ο Γιορέντε μπήκε από δεξιά στην περιοχή και με σουτ έκανε το 1-0 που

χάρισε μια μεγάλη νίκη στους «μπιανκονέρι».

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Παντοΐν (58' Λιχτστάινερ), Βιδάλ, Πίρλο (15' Πογκμπά), Μαρκίζιο, Ντε Τσέλιε (76' Κουαλιαρέλα), Τέβες, Γιορέντε.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Ερτό, Ντανίλο, Ντομίτσι, Σίλβα, Λατσάρι, Άλαν, Φερνάντες (61' Μπαντού), Περέιρα (8' Μαϊκοσουέλ), Μπάστα, Ντι Νατάλε.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΡΟΜΑ: 1-1
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ'Ιτάλια

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Ρόμα που κόλλησε στο 1-1 με την Αταλάντα κι έμεινε χωρίς νίκη για 4ο σερί ματς.

Η Ρόμα εμφανίστηκε μέτρια στοπ πρώτο μέρος με την Αταλάντα να έχει δοκάρι στο 28ο λεπτό.

Στην επανάληψη η Αταλάντα μπήκε ακόμη πιο δυνατά και στο 51ο λεπτό ο Μπρίνιο έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η Ρόμα από εκεί και πέρα πίεσε πολύ και έφτασε στην ισοφάριση στο 90' με τον Στρούτμαν.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Σκαλόνι (74' Λουκίνι), Κατσόλα, Ντελ Γκρόσο (30' Μποναβεντούρα), Κιγκαρίνι, Μπρίβιο, Μπριέντζα (65' Κονέ), Καρμόνα, Μοράλες, Ντένις.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Μπενατιά, Κάσταν, Ντοντό, Ντε Ρόσι (57' Λιάγιτς), Μπράντλεϊ, Στρούτμαν, Φλορέντζι (87' Ρίτσι), Μαρκίνιο (62' Πιάνιτς), Ζερβίνιο

ΙΝΤΕΡ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Έμφραγμα για την Ίντερ που κόλλησε στο 1-1 με τη Σαμπντόρια.

Η Ίντερ πίεσε από την αρχή και άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Γκουαρίν. Από εκεί και περά οι «νερατζούρι» είχαν πολλές φάσες με σημαντικότερη το δοκάρι του Γκουαρίν στο 52' αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν άλλο γκολ. Κι έτσι στο 89ο λεπτό ο Ρενάν έκανε το 1-1 για τη Σαμπντόρια.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρ, Ρολάντο, Ζουάν, Ταϊντέρ (62' Κόβασιτς), Άλβαρες (86' Μπελφοντίλ), Τζόναθαν, Καμπιάσο, Ζανέτι, Παλάσιο, Γκουαρίν (82' Μουντιγκάι).

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Ντε Σιλβέστρι, Γκασταλντέλο (43' Ρεγκίνι), Μουστάφι, Κόστα, Ομπιάνγκ (87' Ρενάν), Παλόμπο, Γκαμιαντίνι, Έντερ, Σοριάνο, Πότσι (73' Σανσόνε).

ΚΙΕΒΟ-ΛΙΒΟΡΝΟ: 3-0
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Τεράστια βαθμολογική ανάσα για την Κιέβο που επικράτησε με 3-0 της Λιβόρνο.

Η Λιβόρνο ήταν εκείνη που πίεζε στο πρώτο μέρος, αλλά στο 36ο λεπτό η Κιέβο άνοιξε το σκορ με γκολ του Ριγκόνι. Στην επανάληψη η Κιέβο μπήκε πιο δυνατά και στο 56' ο Θερό έγραψε το 2-0, ενώ στο 80' ο Παλόσκι διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Φρέι, Νταϊνέλι, Σέζαρ, Ντραμέ, Χετεμάι, Ραντοβάνοβιτς (56' Μπεντιβόλιο), Ετσιγκαρίμπια (77' Παλόσκι), Ριγκόνι, Λαζάρεβιτς (72' Σάρδο), Θερό.

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Βαλεντίνι, Ρινάουντο, Κετσερίνι, Μπιαγκιάντι, Γκρέκο, Σκιαταρέλα (53' Εμεγκαρά), Έμερσον, Γκεμίτι (53' Πιτσίνι), Σιλιγκάρντι (69' Μπόρχα), Παουλίνιο

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 2-2
Γήπεδο: Σεντ Ελία

Αυτοκτόνησε η Σασουόλο που κέρδιζε με 2-0 και τελικά κόλλησε στο 2-2 με την Κάλιαρι.

Η Σασουόλο πίεσε από την αρχή και στο 14ο λεπτό άνοιξε το σκορ με γκολ του Μαρτζοράτι. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Κάλιαρι, δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 20' από τον Ζάζα.

Στη συνέχεια η Κάλιαρι πίεσε και στο 73ο λεπτό μείωσε σε 2-1 με τον Νενέ. Ο ίδιος παίκτης στο 87ο λεπτό έκανε και το τελικό 2-2

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αβράμοφ, Πιζάνο, Ροσετίνι, Αστόρι, Μούρου (46' Ντεσένα), Κόντι, Έρικσον, Κόσου (69' Ιμπραΐμι), Ναϊνγκολάν, Σαού, Ιμπαρμπό (12' Νενέ)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Μαρτζοράτι, Μπιάνκο, Ακέρμπι, Μαγκνανέλι, Μαρόνε (84' Τσίμπσα), Γκατσόλα, Λόνγκι, Μπεράρντι (70' Κούρτιτς), Μασούτσι (77' Λαριμπι), Ζάζα.

ΚΑΤΑΝΙΑ-ΜΙΛΑΝ: 1-3
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο

Η αποβολή του Ταχτσίδη για μαρκάρισμα στον Μάριο Μπαλοτέλι άνοιξε στη Μίλαν το δρόμο για τη νίκη στην έδρα της Κατάνια με 3-1. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από ενάμιση μήνα για τους «ροσονέρι».
Από τις 19 Οκτωβρίου είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης στη Serie A η Μίλαν και τα κατάφερε στη Σικελία απέναντι στην Κατάνια με 3-1 για τη 14η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κάστρο στο 13', αλλά ο Μοντολίβο στο 19' και ο Μπαλοτέλι στο 63' ανέτρεψαν την κατάσταση υπέρ των «ροσονέρι». Τα πράγματα απλοποιήθηκαν στο 65', όταν ο Ταχτσίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπαλοτέλι και στο 81' ο Κακά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Με τη νίκη αυτή οι «ροσονέρι» έφτασαν τους 17 βαθμούς, αλλά παραμένουν στη μέση της βαθμολογίας, ενώ η Κατάνια βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 9 βαθμούς.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ Σπόλι, Μονζόν (61' Κέκο), Περούτσι, Μπιράγκι, Ρολίν, Πλασίλ, Μπαριέντος (88' Λέτο), Ταχτσίδης, Κάστρο (68' Γκουαράντε), Λόπες.

ΜΙΛΑΝ: Γκάμπριελ, Μπονέρα, Σιλβέστρεμ Κακά, Μπίρσα (74' Ελ Σααραουί), Ντε Γιονγκ, Εμάνουελσον, Μοντολίβο, Νοτσερίνο, Πόλι, Μπαλοτέλι (83' Μάτρι)

Keywords
Τυχαία Θέματα