Γεύμα για τα λιοντάρια η Μπαρτσα

16:27 1/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 15η αγωνιστική

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Μαμές

Σε κρίση μπαίνει η Μπαρτσελόνα που ηττήθηκε με 1-0 από την Μπιλμπάο στη Χώρα των Βάσκων. Η απουσία του Μέσι και τα προβλήματα στην άμυνα οδήγησαν τους "μπλαουγκράνα" στο να χάσουν το πρώτο του ματς στο Πρωτάθλημα λίγες μέρες μάλιστα μετά την ήττα από τον Άγιαξ.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο με τους Καταλανούς να απειλούν στο 11' με τον Νεϊμάρ και την Αθλέτικ να απαντάει στο 29' όταν είχε ευκαιρία με τον Μουνιαΐν. Στο 49' ο Φάμπρεγας έβγαλε σε ιδανική θέση τον Νεϊμάρ ο οποίος εκτέλεσε απογοητευτικά. Ο Τοκέρο στο 60' έπιασε μια κεφαλιά με τον Πίντο να μπλοκάρει. Δέκα λεπτά μετά όμως η Μπιλμπάο έκλεψε την μπάλα, οι παίκτες συνδυάστηκαν σωστά και ο Μουνιαΐν έκανε το 1-0. Στο 74' ο Τοκέρο νίκησε την άμυνα της Μπάρτσα στον αέρα αλλά ο Πίντο έδιωξε εντυπωσιακά.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Γκουρπέγκι, Λαπόρτε, Μπαλενθιάγα (82'Αλμπιθούα), Μικέλ Ρίκο (87'Σαν Χοσέ), Ιτουράσπε, Σουσαέτα, Άντερ Ερέρα, Μουνιαΐν (86'Ιμπάι Γκόμεθ), Τοκέρο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Μοντόγια, Πικέ, Μασεράνο, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι (77'Σέρχι Ρομπέρτο), Ινιέστα (84'Πέδρο), Φάμπρεγας, Σάντσες, Νεϊμάρ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Μεστάγια

Με τον Ζόνας να οργιάζει η Βαλένθια νίκησε με 3-0 την Οσασούνα και πήρε βαθμολογική ανάσα. Όλα έγιναν πιο εύκολα για τις "νυχτερίδες" από τη στιγμή που μόλις στο 16ο λεπτό ο διαιτητής απέβαλλε με αυστηρότατη κόκκινη τον Πουνιάλ. Με παίκτη παραπάνω η Βαλένθια πίεσε. Είχε δοκάρι στο 34' με τον Κανάλες και άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Ζόνας. Στο 48' ο Βραζιλιάνος έκανε το 2-0 και έξι λεπτά μετά έκανε χατ-τρικ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγκάν, Βίκτορ Ρουίθ, Ματιού, Γκουαρδάδο (74'Φέντε Καρτάμπια), Οριόλ Ρομέου, Παρέχο, Φεγκουλί, Κανάλες (58'Μπανέγκα), Μπερνάτ, Ζόνας (68'Πόστιγκα).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές, Μπερτράν, Αρίμπας, Λοτιές, Νταμιά, Πουνιάλ, Λόλο (73'Όιερ), Ντε λας Κουέβας (63'Τόρες), Θεχούδο (52'Σίλβα), Αρμεντέρος, Οριόλ Ριέρα.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Λος Κάρμενες

Με ένα γκολ στα τελευταία λεπτά η Σεβίλλη επικράτησε 2-1 της Γρανάδας και

Οι Σεβιγιάνοι άνοιξαν το σκορ στο 23' με τον Κάρλος Μπακά αλλά στο 60' ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στη Γρανάδα για χέρι του Καρίσο. Ο Μπραχίμι το εκτέλεσε και ισοφάρισε. Όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο όμως στο 87' μετά από ωραίο συνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Γκαμέιρο ο οποίος έκανε το 2-1 για τη Σεβίλλη. Στις καθυστερήσεις ο Ράκιτιτς έκανε εντυπωσιακό ψαλίδι όμως ο Ρομπέρτο έδιωξε.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Φουλκιέρ, Μουρίγιο, Ντιακατέ (89'Ιγκάλο), Ανγκούλο. Ρέθιο (83'Μπουνανότε), Γεμπντά, Φραν Ρίκο, Μπραχίμι, Πίτι, Ελ Αράμπι (67'Ρίκι).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Ντιόγκο, Φάσιο, Καρίσο, Ναβάρο, Μ'Μπιά, Ιμπόρα (80'Γκαμέιρο), Ρέγες (55'Κόκε), Ράκιτιτς, Χάιρο (63'Μορένο), Μπακά.

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα η Μπέτις που βρέθηκε μια ανάσα από τη νίκη στο ματς με τη Ράγιο αλλά τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Οι "μπέτικος" ήθελαν πάση θυσία τη νίκη και στο 26' άνοιξαν το σκορ με τον Αμάγια. Ο Μπουένο ισοφάρισε στο 51' αλλά το γκολ του Βερδού στο 81' φάνηκε να κρίνει το ματς υπέρ των γηπεδούχων. Στις καθυστερήσεις ο Μπουένο όμως ξαναχτύπησε και έδωσε την ισοπαλία στη Ράγιο.

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: Σάρα, Χουανφράν, Αμάγια, Ζόρντι, Νάτσο, Ρέγες, Νόνο, Βαδίγιο (65' Τσούλι), Σάλβα (58' Κάρλος), Κάστρο, Μολίνα (55' Βερδού)

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Κομπένιο, Τίτο, Γκαλεάνο, Σαούλ, Νάτσο, Μπαένα, Τρασχόρας (63' Αντριάν), Λας, Βιέρα, Φαλκέ (22' Μπουένο), Λαριβέι (69' Καστίγιο).

Keywords
Τυχαία Θέματα