Επιστροφή για Φώτση

11:06 24/11/2012 - Πηγή: AEK365

Για το καλοκαίρι μεταφέρεται η επιστροφή του Αντώνη Φώτση στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει για μια ακόμα φορά τα πράσινα, όπως φάνηκε στην συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Το «παρών» έδωσαν επίσης, ο εκπρόσωπος του παίκτη Τάσος Δελημπαλταδάκης και άνθρωποι της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ταξίδεψε στην Ιταλία για να παρακολουθήσει από κοντά τη νικηφόρα αναμέτρηση της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη, κόντρα

στην Καντού και παράλληλα προσπάθησε να έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον διεθνή παίκτη, για την επιστροφή του στο «τριφύλλι». Στις τάξεις του Παναθηναϊκού επικρατεί αισιοδοξία πως ο Φώτσης θα φορέσει από τη νέα σεζόν και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αφού η πρώτη συνάντηση των δυο πλευρών πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα.

Ο Παναθηναϊκός προσέφερε στην Αρμάνι Μιλάνο 400 χιλιάδες ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη, ενώ θα κάλυπτε και το υπόλοιπο συμβόλαιο του Φώτση, έως το τέλος της σεζόν. Ο Έλληνας παίκτης αμείβεται με 1,3 εκατομμύρια ευρώ, όμως οι «πράσινοι» θα του κατέβαλαν λιγότερα χρήματα, αφού έχουν περάσει οι πρώτοι μήνες της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα