Επιστρέφει ο Ρούνεϊ

17:36 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

Τα στοιχεία τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας, για τον τραυματισμό του Ρούνεϊ στην συνέχεια, σοκαριστικά, από την στιγμή που εάν το τραύμα ήταν λίγο βαθύτερο, ήταν ικανό να κόψει την αρτηρία του Άγγλου με αποτέλεσμα εντός λίγων λεπτών να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία.

Η συνέχεια όμως, ουδεμία σχέση έχει με την πρότερη κατάσταση, με τον Ρούνεϊ να δηλώνει: «Ότι έγινε... έγινε» μία δήλωση την οποία εν τέλει ο Άγγλος είχε βαλθεί να κάνει πράξη.

Αδιάψευστος

μάρτυρας, οι εξελίξεις... με τον Ρούνεϊ να επιστρέφει σε πλήρη πρόγραμμα εκγύμνασης και να τίθεται στη διάθεση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για το παιχνίδι κόντρα στη Γαλατασαράι, με τον Ρούνεϊ να βρίσκεται πιθανότατα στον πάγκο των «κόκκινων». Ενώ θα είναι έτοιμος, για να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λίβερπουλ, στο «Anfield».

Αυτό ισχυρίζονται, δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, με τον Ρούνεϊ να επιστρέφει 24 μέρες έπειτα από τον τραυματισμό του και όχι δύο μήνες μετά όπως έλεγαν οι πρώτες εκτιμήσεις, πιο γρήγορα και από ότι θα περίμενε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Γιουνάιτεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα