Επιστολή Βούρου για την ΑΕΚ

09:16 26/4/2013 - Πηγή: AEK365

Επιστολή στην εφημερίδα ΩΡΑ για ΣΠΟΡ έστειλε ο πρώην βουλευτής Γιάννης Βούρος. Ο γνωστός ηθοποιός που ως γνωστόν είχε χθες επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη με θέμα συζήτησης το γήπεδο της ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

Δεν είμαι από αυτούς που δημοσιοποιούν την κάθε κίνησή τους ή την κάθε επαφή τους με μεγαλόσχημους του ελληνικού ποδοσφαίρου προκειμένου να βρίσκονται στο προσκήνιο. Ούτε έκανα σημαία μου την προσπάθεια του περασμένου Μάρτη να κανονίσω μια συνάντηση

του κ.Μελισσανίδη με τους πρώην μετόχους κ.κ Παππά, Νοτιά, Γκούμα , Χατζηιωάννου. Δεν επεδίωξα ποτέ εκμεταλλευόμενος το Διοικητικό κενό των τελευταίων ετών να "κλέψω" τίτλους και αξιώματα. Θυμίζω την αυτοεξαίρεσή μου στην τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Θωμάς Μαύρος στην στημένη από κάποια καλόπαιδα Επεισοδιακή Συνέλευση του περασμένου Μαίου να αναλάβω για εκείνη την περίοδο την Προεδρία της ομάδας. Όμως τώρα πια που ο κόμπος έφτασε στο χτένι πλήρως δικαιωμένος ως προς το θέμα του γηπέδου μπορώ ευθαρσώς να τονίσω κι ας ακουστεί εγωιστικό πως όταν ξανασήκωσα το χρονίζον αυτό πρόβλημα και πέτυχα μετά από Τιτάνιο αγώνα να ψηφιστεί ο νόμος πέρσι τον Φλεβάρη που επιτρέπει γήπεδο στην Ν.Φιλαδέλφεια, κανείς από την επίσημη ΠΑΕ ΑΕΚ δεν εκμεταλλεύτηκε αυτή την ευκαιρία και δεν ξεκίνησε κάποιες επαφές εκτός από το Προεδρείο της Ερασιτεχνικής (με τις όποιες διαδικαστικού χαρακτήρα αντιπαραθέσεις μας ως προς το "πώς" της ανέγερσης).
Τώρα, με μια ΑΕΚ ερείπιο, με ηθικό στο ναδίρ, με σμπαραλιασμένο παρόν και αβέβαιο μέλλον ,με παντελώς απόντες τους υπεύθυνους της οικονομικής και αγωνιστικής καθίζησης, περισσότερο από ποτέ επιβάλλεται η ΑΕΚ της επόμενης ημέρας να σχεδιαστεί καταρχήν με βάση και ορίζοντα το δικό της γήπεδο. Τώρα,μετά κι από την απόφαση του Εφετείου που καταδικάζει την ομάδα σε πτώση, οι θέσεις μου ταυτίζονται απόλυτα με αυτές που υποστηρίζουν πως η ΑΕΚ τη χρονιά που θα ξαναβρεθεί στα σαλόνια της Super League (κι αυτό θα γίνει σύντομα) παράλληλα με την ενίσχυση του ρόστερ της, πρέπει να εγκαινιάζει και το ιδιόκτητο γήπεδό της. Ποτέ ξανά διαφυγόντα κέρδη, ποτέ ξανά χαμένοι βαθμοί, ποτέ ξανά απώλεια δυναμικής της ομάδας στο αχανές και αφιλόξενο ΟΑΚΑ. Και μέχρι τότε...
Σ΄ακολουθώ, στη μοίρα σου δεμένος
και στα φτερά σου πάνω ακουμπώ.
Κι εσύ με ταξιδεύεις όπου κι αν παίζεις
εκεί θα είμαι κι εγώ.
Σ΄ακολουθώ, και στ΄ όνειρο ταγμένος
πάλι ψηλά να ζήσω να σε δω.
Για πάντα αφοσιωμένος στα κίτρινα βαμμένος
μαζί σου αγκαλιά κι ας πάμε στο γκρεμό.
ΑΕΚ σ΄αγαπώ.

Γιάννης Βούρος

* Σημείωση αεκ365: Αξίζει να σημειωθεί για την περίπτωση που κάποιος αναγνώστης μπερδευτεί πως προφανώς εκ παραδρομή ο Γιάννης Βούρος αναφέρεται σε ΓΣ του Μαϊου με τον Θωμά Μαύρο. Ο Μαύρος εκείνη την χρονική περίοδο ουδεμία διοικητική σχέση είχε με την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα