ΑΕΚ ή εξωτερικό θέλει ο Φούντας

08:28 26/4/2013 - Πηγή: AEK365

Είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι αυτό το παιδί. Πολλά προσόντα που όμως αυτή τη σεζόν, με τις πολλές συμμετοχές, δεν κατάφερε να δουλέψει όπως θα έπρεπε (ευθύνη κυρίως Λίνεν) και να δείξει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Το μέλλον του Ταξιάρχη Φούντα όπως και όλων των παικτών φυσικά είναι αβέβαιο.
Αν η ΑΕΚ αγωνιστεί στη Β' Εθνική ο Φούντας έχει συμβόλαιο, δεσμεύεται να παραμείνει και η όποια διοίκηση αναλάβει θα καθίσει να σκεφτεί και αν κρίνει το μέλλον του αν θα τον πουλήσει ή όχι. Αν τώρα η ΑΕΚ

υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική ο Φούντας μένει ελεύθερος και από και πέρα είναι στη δική του ευχέρεια αν θα ακολουθήσει την ΑΕΚ.

Την ίδια στιγμή τον Ταξιάρχη Φούντα ορέγονται Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Και για τις τρεις ομάδες έχουν γραφτεί δημοσιεύματα. Μεγαλύτερη επιθυμία τούτη τη στιγμή για τον Φούντα δείχνει ο Ολυμπιακός, μιας και ο Μαρινάκης τον θέλει στον Πειραιά, όπως τον ήθελε και πριν ο Φούντας έρθει στην ΑΕΚ.

Κόντρα στις ορέξεις του προέδρου του Ολυμπιακού, αλλά και γενικά των ελληνικών ομάδων, φαίνεται να βρίσκεται η οικογένεια του Φούντα. Τούτη την ώρα αυτό που λένε από τον περιβάλλον του 17χρονου είναι πως επιθυμία του είναι να βρεθεί λύση στην ΑΕΚ και να την ακολουθήσει ακόμα και στη Γ' Εθνική. Αν δεν υπάρξει τέτοια προοπτική, τότε πρωταρχική επιθυμία του Φούντα είναι να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Εκεί που θεωρεί ότι λόγω υψηλότερου επιπέδου θα καταφέρει να δουλέψει καλύτερα και να βελτιωθεί.

Όπως και να' χει η υπόθεση Φούντα θα απασχολήσει μέσα στο καλοκαίρι...

Keywords
Τυχαία Θέματα