Επέστρεψε στις νίκες η Μπάρτσα

18:56 28/2/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: 0-0
Γήπεδο: Χουέγος Μεντιτερανέος

Στο 0-0 κόλλησαν Αλμερία και Λα Κορούνια και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Φαμπρίσιο είπε όχι σε κεφαλιά του Χέμεντ, ενώ στο 15' και πάλι ο κίπερ της Ντέπορ απέκρουσε νέα κεφαλιά του Τρουχίγιο αυτή τη φορά.

Στην επανάληψη η Αλμερία μπήκε δυνατά αλλά στο 55ο λεπτό έχασε τον Τιεβί με κόκκινη κάρτα ενώ στις καθυστερήσεις έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής και του Μασέδο.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Χουλιάν,

Μασέδο, Ντος Σάντος, Τρουχίγιο, Ντουμπαρμπιέ, Κορόνα (89' Ζονγκό), Βέρθα, Σίλβα (66' Έντγκαρ), Σοριάνο (80' Τόμας), Τιεβί, Χέμεντ

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Φαμπρίσιο, Λουϊζίνιο, Ινσούα, Σίντνεϊ, Χουανφράν, Μπόρχες, Μπεργκαντίνιος (85' Μεντουνγιάνιν), Πέρεθ, Κουένκα (81' Φαρίνια), Ροντρίγκεθ (65' Έλντερ Κόστα), Ριέρα.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΛΕΒΑΝΤΕ: 4-2
Γήπεδο: Βαγιέκας

Με τον Μπουένο να κάνει όργια (4 γκολ) η Ράγιο κέρδισε με 4-2 τη Λεβάντε και ουσιαστικά κλείδωσε την παραμονή της.

Η Λεβάντες μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Κασαδέσους, ωστόσο από εκεί και πέρα ακολούθησε ένας εφιάλτης για τους φιλοξενουμένους με τον Μπουένο να οργιάζει. Αρχικά στο 23ο λεπτό ο άσος της Ράγιο έφερε στα ίσα το σκορ και στο 32'΄έκανε το 2-1. Το σόου του Μπουένο συνεχίστηκε στο 3ο λεπτό για το 3-1 και στο 38' πέτυχε το 4ο προσωπικό του γκολ, κάνοντας το 4-1.

Στην επανάληψη η Ράγιο ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα με τη Λεβάντε να καταφέρνει απλά να μειώσει σε 4-2 στο 85ο λεπτό με τον Ούτσε.

ΡΑΓΙΟ: Άλβαρες, Κάστρο (46' Μορσίγιο), Τίτο, Αμάγια, Νάτσο, Μπαένα (78' Χοσαμπέδ), Τρασόρας, Μπουένο (65' Ποθουέλο), Λίκα, Κακουτά, Μανούτσο.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μαρίνιο, Ραμίς, Ναβάρο, Λόπεθ (46' Γκαρθία), Τόνιο, Καμαράσα, Ντιόπ (46' Σιμάο), Σουμέτρα (70' Ούτσε), Μοράλες, Μπαράλ, Κασαδέσους.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-3
Γήπεδο: Νουέβο Λος Κάρμενες

Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα που επικράτησε με 3-1 της Γρανάδα.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στο ματς, στο 2ο λεπτό ο Όιερ σταμάτησε το σουτ του Τσάβι και τελικά στο 22' οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ. Ο Νεϊμάρ έκανε το πλασέ από αριστερά, ο Κάλα έδιωξε στη γραμμή αλλά ο Ράκιτιτς στην επαναφορά έκανε το 1-0. Στο 35ο λεπτό ο Μέσι έχασε μεγάλη ευκαιρία, όπως και ο Μάρκεθ στο 36', ενώ στο 41' ο Μπράβο είπε όχι σε σουτ του ίδιου παίκτη.

Στη επανάληψη οι Καταλανοί μπήκαν πιο δυνατά και στο 48ο λεπτό έκαναν το 2-0 με τον Σουάρες. Η Γρανάδα μείωσε με το πέναλτι του Ρίκο στο 53', αλλά στο 70ο λεπτό ο Μέσι διαμόρφωσε το 3-1.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Όιερ, Νιόμ, Μπαμπίν, Κάλα, Φολκιέ, Ρίκο, Ιτούρα, Μάρκεθ (66' Ροσίνια), Κόρδοβα (78' Κανδέιας), Μπανγκουρά (77' Σασές), Ιμπάνιεθ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Άλμπα, Ματιέ (74' Μπούσκετς), Μπαρτρά, Άλβες, Μασεράνο, Τσάβι (65' Ραφίνια), Ράκιτιτς, Νεϊμάρ, Σουάρες (78' Πέδρο), Μέσι

Keywords
Τυχαία Θέματα