Το νταραβέρι δεν το σταματάει τίποτα!

23:43 5/4/2015 - Πηγή: AEK365

Κάθε σαββατοκύριακο που περνάει επιβεβαιώνεται ολοένα και περισσότερο η διαπίστωση ότι το νταραβέρι δεν το σταματάει τίποτα σ' αυτή τη χώρα. Ούτε οι Κοντονήδες, ούτε οι Ανδρεάδηδες, ούτε οι Κορέες.

Παραδοσιακά, άλλωστε, όσο πλησιάζουμε στο τέλος μιας σεζόν τόσο εκτραχύνεται η κατάσταση και παύουν να τηρούνται και τα τελευταία προσχήματα.

Κανέναν ρόλο δεν παίζει και κανένα εμπόδιο δεν προβάλλει, για παράδειγμα, στην τήρηση των ποδοσφαιρικών μας... εθίμων το γεγονός ότι πέντε εν ενεργεία διαιτητές

κλήθηκαν από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς να απολογηθούν ως κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε "εγκληματική οργάνωση". Αυτί δεν ιδρώνει.

Συνήθως, βέβαια, αυτό το νταραβέρι δεν συμβαίνει τέτοιες εποχές στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας. Αυτή είθισται να "τελειώνει" πολύ νωρίτερα. Με πρωταθλητή τον Ολυμπιακό. Φέτος μόνο καθυστέρησε λιγάκι το πράγμα να "καθαρίσει" και το σίριαλ είχε ένα στοιχειώδες σασπένς για μερικά επεισόδια. Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός ήταν ο χειρότερος της δεκαετίας και ζοριζόταν ακόμη και στα... απλά.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα