Έπαιξε με τη φωτιά Μπενφίκα

22:01 20/3/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΤΟΤΕΝΑΜ: 2-2 (1-3)
Γήπεδο: Ντα Λουζ

Παρά την ήττα της με 3-1 στο Λονδίνο από την Μπενφίκα, η Τότεναμ το πάλεψε και στο τελος έμεινε στο 2-2 με την Μπενφίκα κι αποκλείστηκε.

Στο 14ο λεπτό μετά από κόρνερ του Σίγκουρντσον, ο Σολδάδο αμαρκάριστος έπιασε το σκαστό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 26' η κεφαλιά του Τσαντλί εν βρήκε στόχο. Τελικά στο

34ο λεπτό, η Μπενφίκα ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ. ο Σάλβιο πέρασε από δεξιά τον Νόουτον, έβγαλε τη σέντρα και ο Γκαράι με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 59ο λεπτό ο Τάουνσεντ έκανε όμορφη ενέργεια, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ, αλλά στο 79' ο Τσαντλί με σουτ έξω απ' την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα. Μάλιστα στο αμέσως επόμενο λεπτό, τα «σπιρούνια» έφεραν τούμπα το ματς και μπήκαν δυνατά στο κυνήγι της πρόκρισης. Ο Έρικσεν τροφοδότησε με κεφαλιά τον Τσαντλί που με όμορφο σουτ από κοντά, έκανε το 2-1. Στο 85' η Μπενφίκα είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Φρίντελ να αποκρούει εντυπωσιακά το βολέ του Σάλβιο, ενώ στο 90+2' ο Σίγκουρντσον βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή, έπιασε την σκαστή κεφαλιά αλλά ο Ομπλάκ ήταν εκεί και μπλόκαρε. Στο 90+4΄η Μπενφίκα κέρδισε πέναλτι και ο Λίμα από τα 1 μέτρα έκανε το 2-2.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ομπλάκ, Λουϊζάο, Περέιρα, Σικέιρα, Γκαράι, Αμορίμ, Σουλεϊμάνι (90' Μάρκοβιτς), Ντζούρισιτς (71' Πέρες), Γκόμες, Καρντόσο (75' Λίμα), Σάλβιο

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Νόουτον, Φράιερς, Ρόουζ, Λένον, Τάουνσεντ (76' Έρικσεν), Τσαντλί, Μπενταλέμπ, Σίγκουρντσον, Σάντρο, Σολδάδο (71' Κέιν).

Keywords
Τυχαία Θέματα