Με το κεφάλι ψηλά η Πλζεν

21:55 20/3/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ-ΛΙΟΝ: 2-1 (1-4)
Γήπεδο: Štruncovy Sady Stadión

Δεν το έβαλε κάτω η Πλζεν, κέρδισε με 2-1 τη Λιόν, έχασε και πέναλτι αλλά οι Γάλλοι πέρασαν χάρη στο 4-1 του πρώτου αγώνα. Δοκάρια και χαμένο πέναλτι για την Πλζεν.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Κολάρ έκανε κίνηση από αριστερά, αλλά σούταρε μόλις άστοχα, ενώ στο 18' το σουτ του Χοράβα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 23ο λεπτό, το σουτ του Πετρζέλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ

στο 27' ο Τολισό με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της Πλζεν. Η Λιόν πήρε κεφάλι στο σκορ στο 45+3', καθώς ο Γκομίς έκανε όμορφη ενέργεια από δεξιά και με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή, έγραψε το 1-0.

Στο 51ο λεπτό το σουτ του Λιμπερσκί έφυγε λίγο άουτ, εν στο 60' ο Χροσόφσκι έκανε το γύρισμα και ο Κολάρ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, έφερε στα ίσα το σκορ. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Λιόν, δέχτηκε και το 2-1 στο 62ο λεπτό. Ο Πετρζέλα έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Τεκλ με κεφαλιά από το ύψος της περιοχής, έβαλε μπροστά στο σκορ την Πλζεν. Η Πλζεν ανέβασε κι άλλο στροφές και στο 70' άγγιξε το 3-1. Ο Νταμπό έκανε πέναλτι στο Ντούρις, αλλά ο Τεκλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Λιόν, από την άσπρη βούλα. Μάλιστα στο 87ο λεπτό η Πλζεν έχασε απίστευτη ευκαιρία καθώς μετά τη διπλή απόκρουση του Λόπες πάνω στη γραμμή της εστίας αρχικά με τα χέρια και στη συνέχεια με τα πόδια, ο Τεκλ σούταρε από απόσταση... μισού μέτρου και έστειλε την μπάλα δοκάρι και άουτ. Μάλιστα στο 90+1' η Πλζεν είχε νέο δοκάρι σε κεφαλιά του Βάγκνερ.

ΠΛΖΕΝ: Μπόλεκ, Λιμπερσκί, Ρέζνικ, Προχάτζκα, Τσισόφσκι, Χοράβα, Πετρζέλα (77' Βάγκνερ), Χροσόφσκι, Κολάρ (74' Μπακός), Τεκλ, Ντούρις (84' Κόντσαλ).

ΛΙΟΝ: Λόπες, Κονέ, Μπίσεβατς, Μ.Λόπες (61' Μπεντιμό), Νταμπό, Γκουρκούφ, Φερί, Γκοναλόν, Τολισό (77' Μβουεμπά), Γκομίς (84' Μάλμπρανκ), Μπριάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα