Όρθια στη Ρωσία η Αλκμαάρ

20:54 20/3/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΑΝΖΙ-ΑΛΚΜΑΑΡ: 0-0 (0-1)
Γήπεδο: Στάντιον Σατούρν

Φάνηκε πως η νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς, αρκούσε στην Αλκμαάρ για να περάσει στα προημιτελικά του Eruopa League. Οι Ολλανδοί πήραν λευκή ισοπαλία στη Ρωσία από την Ανζί και μαζί και την πρόκριση.

Στο 16ο

λεπτό ο Αλίγεφ δοκίμασε το πόδι του από τα 30 μέτρα, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, όπως άουτ πέρασε και το σουτ του Σμολόφ στο 26'. Στο 29ο λεπτό ο Κερζάκοφ είπε όχι σε σουτ του Γιόχανσον, ενώ στο 34ο λεπτό ο Αλκμαάρ άγγιξε το γκολ, καθώς η εκτέλεση φάουλ του Γκουντέλι, σταμάτησε στο δοκάρι της Ανζί.

Στο 49ο λεπτό, ο Κερζάκοφ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Γιόχανσον, όπως έκανε και σε κοντινό πλασέ του Μπεργκχούις στο 61'. Στο 69ο λεπτό ο Μπεργκχούις αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ με τον Κερζάκοφ, ενώ στο 75' το φάουλ του Γκουντέλι πέρασε μόλις άουτ. Στο 87' ο Σερντέροφ αστόχησε από ιδανική θέση, ενώ στο 89' το φάουλ του Αλίγεφ έξυσε το δοκάρι της Αλκμαάρ. Στο 90+3' αποβλήθηκε ο Μκρτσιάν της Ανζί, καθώς ανέτρεψε τον Μπεργκχούις που έβγαινε μόνος του σε κενή εστία, με τον τερματοφύλακα της Ανζί να έχει προωθηθεί

ΑΝΖΙ: Κερζάκοφ, Γκριγκαλάβα, Επουρεάνου, Αγαλάροφ (85' Αμπντουλάβοφ), Γκαντζιμπέκοφ, Μκρτσιάν, Σομπόλεφ (71' Σερντέροφ), Αλίγεφ, Μπουκάροφ, Μπουρμίστροφ (68' Εστσένκο), Σμολόφ.

ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστεμπάν, Μ.Γιόχανσον, Φιεργκέφερ, Ράινεν, Πόουλσεν, Βούιτενς, Γκουντέλι, Ελμ, Μπεργκχούις, Α.Γιόχανσον, Μπέερενς.

Keywords
Τυχαία Θέματα