Ενοχλημένος με την Σάρα ο Ρονάλντο

11:58 7/2/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες η Σάρα Καρμπονέρομ έδωσε αναλυτικές λεπτομέρειες για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης γεγονός που ενόχλησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος υπογράμμισε πως κάποια πράγματα θα πρέπει να μένουν στα αποδυτήρια και να μην βγαίνουν προς τα έξω.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός
-Για το μέλλον του Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης: "Δεν ξέρω τι θα γίνει. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν επειδή είναι ένας προπονητής που θέλει πάντα να νικάει και μπροστά μας έχουμε πολλούς

στόχους που μπορούμε να επιτύχουμε. Θα πρέπει να δει βέβαια και τι είναι καλύτερο για τον ίδιο, για την επαγγελματική του καριέρα αλλά και την ομάδα. Ωστόσο δεν ξέρω στο τέλος τι θα αποφασίσει τόσο αυτό όσο και η ομάδα και προτιμώ να μην μιλάω γι αυτό το θέμα".
-Για το μεταξύ τους επεισόδιο: "Είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι όλα είναι καλά. Ό,τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, μένει στα αποδυτήρια".
-Για το ρεπορτάζ της συντρόφου του Ίκερ Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο: "Είναι ευαίσθητο ζήτημα και νομίζω πως ήταν κάτι που δεν θα έπρεπε να έχει γίνει. Ωστόσο οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να πουν τη γνώμη τους. Από την άλλη, όπως είπα πράγματα που γίνονται στα αποδυτήρια, θα πρέπει να μένουν στα αποδυτήρια και να μην βγαίνουν στον Τύπο".
-Για τις αναμετρήσεις κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ: "Θα είναι ιδιαίτερη αναμέτρηση για μένα γιατί έχω παίξει 6 χρόνια στη Μάντσεστερ. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα παιχνίδι όμως και εμείς θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα".
-Για τη σχέση με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: "Έχω μια πολύ καλή σχέση με τον Άλεξ Φέργκιουσον και θα είναι μια πολύ καλή στιγμή για τον ίδιο και για μένα να συναντηθούμε ξανά".

Keywords
Τυχαία Θέματα