Μανωλάς: Θέλω να παίξω στο εξωτερικό

11:25 7/2/2013 - Πηγή: AEK365

Την ελπίδα του να μπορέσει κάποια στιγμή να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού εξέφρασε ο Κώστας Μανωλάς που θέλει, όπως είπε, να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε και για το χθεσινό ντεμπούτο του με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και δεν έκρυψε την επιθυμία να βρεθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς

στην ιστοσελίδα contra.gr
-Για τον αγώνα με τη Βοσνία: "Όπως κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής έτσι κι εγώ περίμενα την κλήση μου στην εθνική ομάδα. Με επέλεξε ο Φερνάντο Σάντος και τον ευχαριστώ για αυτό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ελπίζω να υπάρχει ανάλογη συνέχεια".
-Για τα συναισθήματα που ένιωσε με τη φανέλα της εθνικής ανδρών: "Το να φοράς το εθνόσημο στο στήθος είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Όλοι οι Έλληνες θέλουν να αγωνιστούν στην εθνική ομάδα. Εγώ θα δουλέψω πολύ σκληρά με την ομάδα μου".
-Για τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες του: "Με δέχθηκαν όλοι πολύ καλά. Τα παιδιά με καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο. Τους ευχαριστώ πολύ και ελπίζω και στη συνέχεια να είναι το ίδιο".
-Για τον αγώνα με τη Βοσνία: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μια πολύ δυνατή ομάδα σε μια πολύ καυτή έδρα. Η εθνική ομάδα πηγαίνει για τη νίκη σε κάθε γήπεδο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στη Βοσνία".
-Για το μουντιάλ της Βραζιλίας: "Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στο μουντιάλ. Θα είναι τέλειο να καταφέρουμε να προκριθούμε και να παίξουμε στα γήπεδα της Βραζιλίας".
-Για τον Παπασταθόπουλο: "Είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τον Σωκράτη. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Πιστεύω ότι είχαμε τα πήγαμε πολύ καλά, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου, ο Καρνέζης ήταν ήσυχος και ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο".
-Για το αν θέλει κάποια στιγμή να παίξει στο εξωτερικό όπως ο Παπασταθόπουλος, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και τα άλλα παιδιά: "Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Εγώ όμως είμαι στον Ολυμπιακό, δουλεύω στον Ολυμπιακό που είναι πάρα πολύ μεγάλος σύλλογος. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω και εγώ να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και να πάω στο εξωτερικό".
-Για το ματς με τη Λεβάντε: "Η Λεβάντε είναι μια ισπανική ομάδα με δύσκολη έδρα. Παίζει με γρήγορο φορ στις αντεπιθέσεις. Δεν έχει πολύ καλή κυκλοφορία στα στατιστικά. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ έμπειρη ομάδα και θα πάμε στην Ισπανία για να κερδίσουμε. Είναι καλό που η ρεβάνς είναι στην έδρα μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε όλα τα ματς στην έδρα μας".
-Για τους στόχους του Ολυμπιακού: "Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και βλέπει ψηλά. Ο Θεός ξέρει. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά".

Keywords
Τυχαία Θέματα