Το... καρφί Λανς Άρμστρονγκ

11:07 7/2/2013 - Πηγή: AEK365

Χθες 6 Φεβρουαρίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία που είχε δώσει η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ντόπινγκ των ΗΠΑ, στον Λανς Άρμστρονγκ προκειμένου να συνεργαστεί για την αποκάλυψη του κυκλώματος με τον Αμερικανό ποδηλάτη να ζητά και να παίρνει διορία δυο εβδομάδων.
Σημειώνεται πως αν ο Άρμστρονγκ μιλήσει με διευθύνσεις και ονόματα τότε δεν θα τιμωρηθεί με δια βίου αποκλεισμό και έτσι θα μπορέσει να επιστρέψει

στην ενεργό δράση.
Σε δηλώσεις του ο εκτελεστικός διευθυντής της USADA, ο Τράβις Τάιγκαρτ τόνισε: "Είμαστε σε επικοινωνία με τον κ. Άρμστρονγκ και τους εκπροσώπους του και καταλαβαίνουμε πως θέλει να είναι μέρος της επίλυσης του προβλήματος βοηθώντας μας να καθαρίσουμε το χώρο της ποδηλασίας. Έχουμε συναινέσει στο αίτημα του για διορία δυο επιπλέον εβδομάδες προκειμένου να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες ώστε να συμβεί αυτό".
Πριν από λίγο καιρό, ο Άρμστρονγκ στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ είχε παραδεχτεί πως έκανε συστηματική χρήση απαγορευμένων ουσιών με την USADA να υποστηρίζει πως ο Αμερικανός είχε πει και πάλι ψέματα σε εκείνη την συνέντευξη. Μάλιστα ο Τάιγκαρτ είχε αφήσει να εννοηθεί πως η δωρεά 250.000 δολαρίων του Άρμστρονγκ στην USADA είχε εκληφθεί ως απόπειρα δωροδοκίας προκειμένου ο Αμερικανός ποδηλάτης να έχει ευνοϊκή μεταχείριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα