Ενήμερος και ο Κασάπη

12:31 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά τον Στέλιο Μανωλά, ένας ακόμα παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ δηλώνει πως έχει δεχθεί «κρούση» από τον Νίκο Στράτο, προκειμένου να ενεργοποιηθεί σε κάποιο πόστο, εφόσον υπάρξει αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Ένωση. Ο λόγος για τον Μιχάλη Κασάπη, ο οποίος μίλησε στο «aekvoice.gr», τονίζοντας πως ναι μεν έχει μιλήσει με τον κ. Στράτο και θα επέστρεφε με μεγάλη του χαρά στην ΑΕΚ, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει συγκεκριμένα πράγματα: «Έχουμε μιλήσει με τον

κύριο Νίκο Στράτο. Προσωπικά με ενημέρωσε αλλά δεν μιλήσαμε για κάτι συγκεκριμένο. Όντως ισχύει και να ξέρει ο κόσμος ότι υπάρχει ο άνθρωπος με τα λεφτά. Μακάρι να προχωρήσει για να βοηθήσουμε όλοι την ΑΕΚ» ήταν τα πρώτα λόγια του Μιχάλη Κασάπη.

Στη συνέχεια ο Κασάπης αναφέρθηκε και στους άλλους παλαίμαχους που φέρεται να έχουν δεχθεί «κρούση», για να πει: «Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος, ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Ηλίας Ατματσίδης, ο Στέλιος Μανωλάς και εγώ είμαστε μερικοί από αυτούς που έχουμε δεχτεί κρούση για να βοηθήσουμε την νέα κατάσταση. Απ' ότι έμαθα είναι θετικός και ο Θωμάς Μαύρος για πρώτη φορά. Δεν μας έχουν πει κάτι παραπάνω. Μόνο ότι υπάρχει ένας άνθρωπος με λεφτά τον οποίο ξέρει ο κ. Νίκος Στράτος και πως θα ζητηθεί η βοήθειά μας εάν η κατάσταση έχει θετική εξέλιξη».

Όσο αφορά το συμβόλαιο που έχει με τον Φωκικό και το ενδεχόμενο να αφήσει την καριέρα του για να εμπλακεί με την ΑΕΚ, ο Μιχάλης Κασάπης ήταν ξεκάθαρος: «Πλάκα κάνουμε; Αν μου ζητηθεί να βοηθήσω την ΑΕΚ θα πάω τρέχοντας. Έχω καημό να την δω να ξαναγίνεται ...ΑΕΚάρα!»

Keywords
Τυχαία Θέματα