«Ομάδα της Χρονιάς ο ΑΠΟΕΛ»

11:21 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Τα όσα έχει πετύχει φέτος ο ΑΠΟΕΛ με την πρόκριση τους στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ υποχρέωσαν αρθρογράφο του "Reuters" να υποστηρίξει πως η κυπριακή ομάδα και όχι η Μπαρτσελόνα είναι η κορυφαία ομάδα για το 2011.

Στην στήλη "Left Field" στο blog του παγκόσμιου πρακτορείου ειδήσεων, με τίτλο "Ποδοσφαιρική ομάδα της Χρονιάς; Ο ΑΠΟΕΛ", ο αρθρογράφος αναφέρει: "Εντάξει, εντάξει ξέρω ότι οι περισσότεροι

απο εσάς θα ουρλιάζετε... και η Μπαρτσελόνα;..., αλλά αφού όλοι την εγκωμιάζουν αποφάσισα να πάρω μια αντίθετη θέση. Ναι, οι Παγκόσμιοι, Ευρωπαίοι και Ισπανοί Πρωταθλητές είναι εκπληκτικοί και μετά από λίγο καιρό μπορεί να πούμε ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος που έπιαξε ποτέ.
Αλλά, με δεδομένο ότι έχουν τον Λιονέλ Μέσι -ο οποίος, ίσως μετά από καιρό, να αναγνωρίζεται ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου-, έχουν το μεγαλύτερο στάδιο της Ευρώπης, τεράστια οικονομικά στοιχεία και την βάση της Εθνικής Ισπανίας, της παγκόσμιας πρωταθλήτριας και μια οργάνωση που αυτοαποκαλείται περισσότερο από ένας σύλλογος, η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να είναι στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.
Θα έπρεπε να έχουν πάρει περισσότερα από τα τέσσερα ευρωπαϊκά, τρία από τα οποία ήρθαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι καν στην κορυφή του πρωταθλήματος, με την Ρεάλ να είναι τρεις βαθμούς μπροστά. Ο ΑΠΟΕΛ στο μεταξύ δεν έχει υψηλές προσδοκίες...".

Keywords
Τυχαία Θέματα