Μαύρος: Δεν ξέρω τίποτα

11:32 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η κίνηση που αναμένεται να κάνουν παλιοί παράγοντες της ΑΕΚ, για την οποία έχει ήδη ενημερωθεί η νυν διοίκηση, περιλαμβάνει πόστα σε κάποιες μεγάλες προσωπικότητες του παρελθόντος. Σύμφωνα με τα όσα διέρρεαν από το περιβάλλον του Νίκου Στράτου, κάποιοι εξ αυτών είναι ο Στέλιος Μανωλάς, ο Ηλίας Ατματσίδης, ο Μιχάλης Κασάπης, ο Βασίλης Τσιάρτας και ο Θωμάς Μαύρος. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τονιζόταν, όλοι τους έχουν δεχθεί κάποια «κρούση» προκειμένου να... επιστρέψουν στην ΑΕΚ.

Ο πρώτος, επιβεβαίωσε τις επαφές που είχε με τον Νίκο Στράτο. Όχι όμως και ο Θωμάς Μαύρος.

Το aek365.gr επικοινώνησε με τον μεγάλο Θ(ε)ωμά προκειμένου να διασταυρώσει αν αυτές οι πληροφορίες που διαρρέονται, ανταποκρίνονται και στην πραγματικότητα. Άλλωστε πιθανή συμμετοχή του Θωμά Μαύρου σε ένα τέτοιο εγχείρημα, αυτόματα θα το έκανε πολύ σημαντικό, αφού ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις κατά το παρελθόν, ότι θα έβγαινε μπροστά μόνο σε κάτι πολύ σοβαρό γιατί δεν θα ήθελε να «κοροϊδέψει» τον κόσμο που τον λάτρεψε.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος μας τόνισε, δεν έχει συνομιλήσει με τον Νίκο Στράτο ή κάποιον άλλον άνθρωπο, που να τον ενημερώσει για αυτή την προσπάθεια: ««Και εγώ από τον Τύπο ενημερώθηκα για αυτές τις κινήσεις. Δεν έχει επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου, ούτε ο κ. Στράτος. Τελευταία φορά που είχαμε μιλήσει με τον κ. Στράτο ήταν πριν από 8 χρόνια όταν και είχαμε συναντηθεί από κοντά. Δεν γνωρίζω λοιπόν κάτι περισσότερο. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι πως εύχομαι να λήξει γρήγορα αυτό το θέμα και κάποιος άνθρωπος με οικονομική επιφάνεια να βγάλει την ομάδα από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα