Ένας βαθμός είναι αρκετός για ΠΑΟΚ

09:21 15/12/2011 - Πηγή: AEK365

Απόψε στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ, κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην φάση των ομίλων του Europa League έχοντας ήδη εξασφαλισμένη μια θέση για τους "32". Ωστόσο, κίνητρο για τους παίκτες του Μπόλονι υπάρχει και αυτό είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα επιτευχθεί ακόμα και με ισοπαλία.

Με τη συμμετοχή Δημήτρη Σαλπιγγίδη

να είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια και αμυντική τετράδα τους Έτο, Μπαλάφα, Τσιρίλο, Λίνο. Στα χαφ θα παίξουν ο Πάμπλο Γκαρσία με τον Αρίας, στις πτέρυγες ο Βιεϊρίνια με τον Γεωργιάδη και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη θα βρίσκεται ο Ίβιτς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Φωτάκης, Λαζάρ και Ρομπέρ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κοντρέρας, Χαλκιάς, Παπάζογλου και Σταφυλίδης.

Από την πλευρά της, η Ρούμπιν Καζάν βολεύεται και εκείνη με τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς έτσι εξασφαλίζει την πρόκριση ως δεύτερη ενώ για την πρωτιά θα πρέπει να νικήσει τον ΠΑΟΚ. Η ρωσική ομάδα έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι εδώ και δυο εβδομάδες μιας και το ρωσικό πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί με τον Κούρμπαν Μπέρντιγιεφ να παρατάσσει την ομάδα με τερματοφύλακα τον Ριζίκοφ και αμυντική τετράδα που αποτελείται από τους Κουζμίν, Σαρόνοφ, Μποτσέτι, Ανσάλντι. Νομπόα και Νάτσο θα βρίσκονται σε θέσεις χαφ, στα άκρα θα κινείται ο Καραντενίζ με τον Κασάεφ, ενώ πίσω από τον προωθημένο Βαλντέζ θα βρίσκεται ο Μάρτινς.

Διαιτητής στην Τούμπα θα είναι ο Ιταλός, Ντανιέλε Ορσάτο, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα