Δεν κάνουν πίσω για «Calciopolis»

08:30 15/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ιταλίας, Τζιάνι Πετρούτσι κάλεσε στα γραφεία τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου "Calciopolis" που τάραξε την ποδοσφαιρική κοινωνία της χώρας το 2006 προκειμένου να μπει τέρμα στον... πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών ωστόσο η συνάντηση δεν είχε τα αποτελέσματα που θα περίμενε ο Τζιάνι Πετρούτσι.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Αντρέα Ντέλα Βάλε και ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής

Ομοσπονδίας, Τζιανκάρλο Αμπέτε. Η πλευρά της Γιουβέντους εμμένει στην στάση της να μην δοθεί στην Ίντερ το πρωτάθλημα του 2006 που η ίδια είχε κατακτήσει και της είχε αφαιρεθεί λόγω της εμπλοκής της στο σκάνδαλο ενώ ζητά και αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη από το υποβιβασμό της στην Serie B.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Τζιάνι Πετρούτσι, τόνισε: "Ήταν μια μακρά και φιλική συνάντηση, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Το θέμα του calciopoli είναι ακόμα καυτό και κανένας δεν άλλαξε την στάση του επί του θέματος. Υπήρξαν καλές προθέσεις αλλά δεν είχαμε ουσιαστικό αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα