Έμφραγμα για Γερμανία, χαμός στον όμιλο

23:50 14/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016-4ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Gelsenkirchen

Στο 1-1 κόλλησε η Γερμανία επί της Ιρλανδίας κι έμεινε χωρίς νίκη για 2ο σερί ματς.

Η Γερμανία πίεσε από την αρχή και στο 5ο μόλις λεπτό, είχε δοκάρι με τον Ντουρμ, ενώ στη συνέχεια, παρά την υπεροχή, τα «πάντσερ» δεν έχασαν άλλη μεγάλη

ευκαιρία μέχρι την ανάπαυλα.

Οι Γερανοί πίεσαν πολύ στην επανάληψη και τελικά στο 71' έφτασαν στο γκολ. Ο Κρόος πήρε την μπάλα από τον Κρούζε, έκανε όμορφη ενέργεια και με σουτ έκανε το 1-0. Οι Ιρλανδοί είχαν την ευκαιρία στο 85' να κλέψουν τον βαθμό, αλλά το σουτ του Χυλαχάν κόντραρε σε σώματα, ενώ στο 90+4' ο Ο'Σέι στην 100η του συμμετοχή πρόλαβε τον Χούμελς κι έκανε το 1-1.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Γκίντερ (46' Ποντόλσκι), Χούμελς, Ρίντιγκερ, Ντουρμ, Μπόατενγκ, Μπελαράμπι (86' Ρούντι), Ντράξλερ (70' Κρούζε), Κρόος, Γκέτσε, Μίλερ

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Φορντ, Γουόρντ, Γουίλσον, Ο'Σέι, Γουέλαν (53' Χέντρικ), ΜακΓκίντι, ΜακΚλίν, Μέιλερ, Κουίν (76' Χουλαχάν), Κιν (63' Γκίμπσον), Γουόλτερς.

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΣΚΩΤΙΑ: 2-2
Γήπεδο: Narodowy

Ισοπαλία 2-2 πήρε η Σκωτία μέσα στην Πολωνία και παλεύει στα ίσα για την πρόκριση.

Η Πολωνία ήταν καλύτερη από τα πρώτα επτά και σο 12' κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Χάτον έκανε τραγικό λάθος, ο ΜαΣτσίνσκι μπήκε στη φάση και με συρτό σουτ έκανε το 1-0. Ωστόσο η Σκωτία απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 18ο λεπτό. Ο Άνια έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μαλονεϊ με πλασέ έκανε το 1-1.

Οι Σκοτσέζοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη κι έφεραν τούμπα τα ματς στο 57ο λεπτό. Ο Μόρισον εκτέλεσε το φάουλ και ο Νέισμιθ ξέφυγε από τον Πίστσεκ και με προβολή έκανε το 2-1. Ωστόσο η Πολωνία πίεσε από εκεί και πέρα και στο 76ο λεπτό ο Μιλίκ μετά από ασίστ του Γεντρζέιστσικ, έκανε το 2-2 με όμορφο σουτ. Στο 85ο λεπτό οι Πολωνοί παραλίγο να πάρουν και τη νίκη, καθώς είχαν δοκάρι με τον Γκροσίτσκι.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέζνι, Σζουκάλα, Γκλικ, Γεντρζέιστσικ, Πίστσεκ, Κριτσόβιακ, Γκροσίτσκι (89' Ζίρο), Μαστσίνσκι, Σόμποτα (63' Μιλά), Μιλίκ, Λεβαντόφσκι.

ΣΚΩΤΙΑ: Μάρσαλ, Γουίτακερ, Χάτον, Μάρτιν, Γκριρ, Μαλόνεϊ, Μόρισον, Μπράουν, Άνια, Σ.Φλέτσερ (71' Ντ.Φλέτσερ), Νέισμιθ (71' Μάρτιν)

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ-ΓΕΩΡΓΙΑ: 0-3
Γήπεδο: Estádio Algarve

Τους πρώτους της βαθμούς μάζεψε η Γεωργία, που κέρδισε το αδύναμο Γιβραλτάρ με 3-0.

Μόλις 9 λεπτά άντεξε το Γιβραλτάρ, με τη Γεωργία να ανοίγει πριν το δεκάλεπτο το σκορ. Ο Τσαντουρία έβγαλε όμορφα για τον Γκελασβίλι που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 19ο λεπτό, ο Ανανίτζε έβγαλε κάθετα στον Οκριασβίλι που με πλασέ έγραψε το 2-0 για τη Γεωργία. Στο 26' η Γεωργία άγγιξε το 3-0, καθώς είχε δοκάρι με τον Τσαντουρία, ενώ στο 38' ο Ρόμπα απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Γκελασβίλι.

Στο 51ο λεπτό, ο Λορία είπε όχι σε σουτ του Λ.Κασκιάρο, ενώ στο 69' ο Κρεκβέλια έδωσε για τον Κανκάβα που με σουτ έκανε το 3-0. Στ 70' ο Ρόμπα έδιωξε δύσκολα την προσπάθεια του Παπουνασβίλι, ενώ και στην επόμενη φάση είπε όχι σε κεφαλιά του Κουμπούτια.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Ρόμπα, Βάισμαν, Ρ.Κασκιάρο, Χ.Τσιπολίνα, Σάντος (76' Ρ.Τσιπολίνα), Γκαρθία, Γκίλινγκ (75' Γκοσλινγκ), Γουόκερ, Πέρεθ, Λ.Κασκιάρο, Κ.Κασκιάρο (46' Πρίστλεϊ).

ΓΕΩΡΓΙΑ: Λορία, Λομπζανίτζε, Κβερκβέλια, Γκριγκαλάβα, Κουμπούτια, Κανκάβα, Ανανίτζε (80' Εμπραλίτζε), Οκριασβίλι, Ντζαρία, Γκελασβίλι (67' Παπουνασβίλι), Τσαντουρία (75' Ντβαλισβίλι)

Keywords
Τυχαία Θέματα