Τεράστιο διπλό για Ρουμανία, πρώτη νίκη οι Ούγγροι

23:46 14/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016-6ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ: 0-2
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Ελσίνκι

Διπλό πρόκρισης με 2-0 πέτυχαν οι Ρουμάνοι μέσα στην έδρα της Φινλανδίας.

Στο 14ο λεπτό, ο Ταταρουσάνου απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Χετεμάι,

ενώ στη συνέχεια και ως την ανάπαυλα δεν υπήρχε άλλη καλή φάση.

Στην επανάληψη οι Ρουμάνοι μπήκαν καλύτερα και στο 54ο λεπτό, ο Σανμαρτεάν εκτέλεσε το κόρνερ και ο Στάνκου με κεφαλιά έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 56ο λεπτό τα πράγματα χειροτέρεψαν για τη Φινλανδία, καθώς έχασε με κόκκινη τον Ρινγκ, ενώ στο 83' ο Στάνκου με τρομερό μακρινό σουτ έκανε το 2-0.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Μάενπαα, Μοϊσάντερ, Αρκίβουο, Ούρμε, Τόιβιο, Ρ.Ερεμένκο, Χετεμάι (64' Πογιάνπαλο), Σπαρβ, Ρινγκ, Χαμαλάινεν (74' Μάκανεν), Πούκι (46' Ρίσκι).

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ταταρουσάνου, Ρατς, Λούτσιν, Κίρικες, Γκριγκόρε, Χόμπαν, Τσιπτσίου (49' Σανμαρτεάν), Πιντίλι, Τανάσε (84' Ενάτσε), Τόριε, Στάνκου (86' Ρουσέσκου)

ΝΗΣΟΙ ΦΑΡΟΕ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ: 0-1
Γήπεδο: Tórsvøllur

Επιτέλους νίκη για την Ουγγαρία, που επικράτησε με 1-0 των Νήσων Φαρόε.

Τα Νησιά Φαρόε παραλίγο να κάνουν τη ζημιά μόλις στο 4ο λεπτό, καθώς ο Ντιμπούζ απέκρουσε τα σουτ του Χάνσον, ενώ στο 21' ο Νίλσεν είπε όχι σε προσπάθεια του Ντσούντσακ και στην επόμενη φάση οι Ούγγροι άνοιξαν το σκορ. ο Μπενζάμισεν έδιωξε άτσαλα με τα κεφάλι, η μπάλα έφτασε στον Γιουχάζ που έστρωσε στον Σζαλάι κι εκείνος με σουτ έκανε το 1-0. Στ 28ο λεπτό, ο Νίλσεν είπε όχι σε προσπάθεια του Νίκολιτς, ενώ στο 42' ο Χάνσον αστόχησε από ιδανική θέση.

Στην επανάληψη η Ουγγαρία δεν απειλήθηκε και κέρδισε σχετικά εύκολα.

ΦΑΡΟΕ: Νίλσεν, Ντέιβιντσεν, Γκρέγκερσεν, Νέτσταντ, Νες, Χάνσον, Μπενχάμισεν, Όλσεν, Χολστ (69' Μπαρταλστοβού), Βατνάμαρ (80' Σόρενσεν), Έντμουντσον (76' Χάνσεν).

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ντιμπούζ, Κόρχουτ, Κάνταρ, Βάργκα, Γιουχάζ, Σιμόν, Ντσούντσακ, Τόσζερ (73' Καλμάρ), Γκέρα, Σζαλάι (84' Πρίσκιν), Νίκολιτς (45+3' Φιόλα).

Keywords
Τυχαία Θέματα