Ελισέου: Μόνο η νίκη μας ικανοποιεί

14:23 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

Σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να πάρει η Μάλαγα και για αυτό, όπως σημείωσε ο Ελισέου, κόντρα στην Μίλαν μόνο η νίκη θα είναι ικανοποιητική για αυτόν και τους συμπαίκτες του, ούτε καν η ισοπαλία.

Η Μίλαν αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα ενώ και ης εζόν της δεν εξελίσσεται ιδανικά όμως σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα στο "Ροσαλέδα", ο Πορτογάλος ακραίος χαφ τόνισε: "Δεν μας ξεγελά αυτό. Η Μίλαν παραμένει μεγάλη ομάδα, με εμπειρία από τέτοια παιχνίδια.

Θα πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να πάρουμε ακόμα μια νίκη που θα μας δώσει προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. Δεν θέλουμε την ισοπαλία, μόνο η νίκη μας ικανοποιεί".
Για το γεγονός πως μετά από δυο αγωνιστικές η Μάλαγα είναι στην κορυφή του ομίλου με δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Ελισέου δήλωσε: "Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία. Παίζοντας όμως καλό ποδόσφαιρο καταφέραμε να πάρουμε δυο νίκες και να είμαστε πιο κοντά στην πρόκριση. Για να αυξηθούν και άλλο οι πιθανότητες μας θα πρέπει να κερδίσουμε και την Μίλαν. Δεν θα είναι εύκολο, το ξέρουμε, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα