Πλησίασε αλλά δεν προλαβαίνει η Ρόμα (VIDEO)

21:19 2/4/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΜΑ-ΠΑΡΜΑ: 4-2
Γήπεδο: Ολίμπικο

Η Ρόμα έκανε το καθήκον της, κέρδισε την Πάρμα σε εξ αναβολής ματς με 4-2 και πλησίασε στους 9 πόντους τη Γιουβέντους, αλλά και πάλι χρειάζεται ένα θαύμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Το συγκεκριμένο ματς είχε ξεκινήσει κανονικά στις 2 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 22η αγωνιστικής του Καμπιονάτο, ωστόσο είχε σταματήσει στο 11ο λεπτό της λόγω

έντονης βροχόπτωσης κι ενώ δεν υπήρχε σκορ.

Το ματ ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο 11ο λεπτό ο Τότι έβγαλε όμορφα για τον Ντέστρο, που με διαγώνιο σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Μιράντε και στην επαναφορά ο Ζερβίνιο έκανε το 1-0 από κοντά. Ένα λεπτό αργότερα ο Ζερβίνιο βρήκε ξανά δίχτυα αλλά αυτή τη φορά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 14' η Πάρμα έφερε στα ίσα το σκορ. ο Άκουα κατέβασε όμορφα με το στήθος στην περιοχή και με γύρισμα ανάμεσα σε τρεις παίκτες της Ρόμα, έκανε το 1-1. Όμως στο 16' ο Ντέστρο έκανε από δεξιά το γύρισμα και ο Τότι από το ύψος του πέναλτι έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Ρόμα. Στο 22ο λεπτό ο επόπτης άφησε τον Πιάνιτς να συνεχίσει τη φάση κι ενώ ήταν σε θέση οφσάιντ, ο Βόσνιος έδωσε στον Ντέστρο που κόπηκε όμως με ανύπαρκτο οφσάιντ. Μάλιστα στο 41ο λεπτό ο Μαϊκόν έβγαλε όμορφη σέντρα από δεξιά, ο Ντέστρο πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Πάρμα.

Οι «τζιαλορόσι» ξεκίνησαν δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό μετά από ατομική προσπάθεια του Ζερβίνιο, η μπάλα στρώθηκε στον Πιάνιτς που με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 3-1. Στο 53ο λεπτό ο Μιράντε είπε όχι ε μακρινό σουτ του Τότι και στην επαναφορά ο Ντέστρο έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά. Τελικά στο 88' ο Ταντέι με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 4-1 ενώ στο 90' ο Μπιαμπιανί μείωσε στ τελικό 4-2.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Μπενατιά, Κάσταν, Τοροσίδης, Ταντέι, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς, Ζερβίνιο (85' Λιάγιτς), Τότι (75' Μπαστός), Ντέστρο.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι, Λουκαρέλι, Μολινάρο, Γκόμπι, Άκουα (61' Μουνάρι), Μαρκιόνι, Παρόλο (84' Μάουρι), Μπιαμπιανί, Αμάουρι, Σκελότο (84' Παλαντίνο).

Keywords
Τυχαία Θέματα