Εκτός πλάνων του Σάκοτα ο Τσιάκος

16:53 30/12/2014 - Πηγή: AEK365

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Γιώργος Τσιάκος μέχρι την 17η Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του e-basket.gr, το οποίο ανήρτησε και ο ίδιος στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook. Ήταν γνωστό πως ο έμπειρος σέντερ, που το καλοκαίρι σεβάστηκε και περίμενε όσο ελάχιστοι την ΑΕΚ, βρίσκεται εκτός πλάνων του Ντράγκαν Σάκοτα, και όπως αναφέρεται

σχετικά «συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του» με την ΚΑΕ. Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ ανεβάζει επίπεδο... Ενδεχομένως γι' αυτό και οι αλλαγές στο ρόστερ για τις οποίες σας είχαμε γράψει προ ημερών. Πληροφορίες αναφέρουν, λοιπόν, ότι ο Γιώργος Τσιάκος βρίσκεται εκτός πλάνων. Ο Ντράγκαν Σάκοτα φέρεται να έχει εισηγηθεί προς την διοίκηση για την επικείμενη αποχώρηση.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της ΑΕΚ κατά την περασμένη περίοδο "έβαλε πλάτη" το καλοκαίρι για να στηθεί το "κιτρινόμαυρο" οικοδόμημα. Βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αλλά μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, οπότε και εκπνέει η μεταγραφική περίοδος. Κατά τα λοιπά, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του με την ΑΕΚ. Τι ακριβώς θα συμβεί, κι αν υπάρξει ανατροπή, θα φανεί τις επόμενες ημέρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα