Ούγκο Αλμέιδα: Ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ

16:53 30/12/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ «δουλεύει» εντατικά τις τελευταίες μέρες το θέμα της ενίσχυσής της στην κορυφή της επίθεσης, με στόχο να κάνει μια δυνατή κίνηση που θα... δείξει τις προθέσεις της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σούπερ λύση που εξετάζεται είναι αυτή του διεθνή Πορτογάλου επιθετικού Ούγκο Αλμέιδα! Του σέντερ φορ με σπουδαία καριέρα σε διεθνές επίπεδο με την εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά και σε συλλογικό, έχοντας

φορέσει τις φανέλες της Πόρτο, της Βέρντερ και της Μπεσίκτας.

Ο 30χρονος σέντερ φορ έμεινε το περασμένο καλοκαίρι ελεύθερος από τον τουρκικό σύλλογο και τον Σεπτέμβριο υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Τσεζένα. Ωστόσο, στον ιταλικό σύλλογο δεν φαίνεται να βρήκε τη... νέα Ιθάκη που θα έψαχνε, με αποτέλεσμα να είναι ανοικτός σε νέες προκλήσεις. Και η προοπτική μιας ΑΕΚ που θα επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα με στόχο την κατάκτηση τίτλων σίγουρα θα μπορούσε να είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι γνωστό ότι έχει καλές επαφές στην Πορτογαλία, όπου ταξίδεψε και πρόσφατα προκειμένου να κάνει επαφές (και) με ατζέντηδες που παίζουν σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη αγορά. Επίσης, από την 1η Ιανουαρίου ο διεθνής Πορτογάλος άσος είναι και επίσημα ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του. Μένει να φανεί αν μια τέτοιου επιπέδου κίνηση θα μπορούσε να γίνει από την Ένωση με ορίζοντα το προσεχές καλοκαίρι ή άμεσα. Πάντως, ούτως ή άλλως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι σέντερ φορ που θα ενισχύσει την ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν, θα αποκτηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα