Ακάθεκτη με Μπουφόν και Τέβες!

20:55 27/9/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-3
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ'Ιτάλια

Ακάθεκτη συνεχίζει η Γιουβέντους, που επικράτησε με 3-0 της Αταλάντα και συνεχίζει στην κορυφή μαζί με τη Ρόμα. Μηδέν παθητικό για τη Γιούβε στα πρώτα πέντε ματς, κάτι ανεπανάληπτο στην ιστορία του Καμπιονάτο.

Στο 3ο μόλις λεπτό, ο Μπαζέλι έκανε το σουτ αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στο 18' ο Τέβες αστόχησε από καλή θέση. Στο 25ο λεπτό, το σουτ του Εστιγκαρίμπια, έφυγε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Τέβες στο 29' αλλά στο 35' η Γιουβέντους πήρε κεφάλι

στο σκορ. Ο Σπορτιέλο πρόλαβε τον Γιορέντε αλλά ο Τέβες σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Στο 58ο λεπτό, η Αταλάντα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Μπουφόν έπιασε το πέναλτι του Ντένις και στην επόμενη φάση, οι «μπιανκονέρι» έκαναν το 2-0 με σουτ του Τέβες. Από εκεί και πέρα η Αταλάντα δεν είχε άλλα ψυχικά αποθέματα και στο 84΄ο Μοράτα έκανε το 3-0.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Μπιάβα, Ντραμέ, Μπεναλουάν, Τζαπακόστα, Γκόμες (76' Μπιάνκι), Καρμόνα, Μπαζέλι (64' Τσιγκαρίνι), Εστιγκαρίμπια (49' Μολίνα), Ντένις, Μποάκι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πογκμπά, Βιδάλ (71' Περέιρα), Τέβες (85' Κόμαν), Γιορέντε (67' Μοράτα)

ΡΟΜΑ-ΒΕΡΟΝΑ: 2-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Έστω και δύσκολα, η Ρόμα έκαμψε την αντίσταση της Βερόνα (2-0) και προς το παρών έμεινε μόνη πρώτη.

Στο 5ο μόλις λεπτό, το σουτ του Ναϊνγκολάν, πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 7', το σουτ του Κεϊτά, πέρασε κι αυτό έξω. Στο 15ο λεπτό, η κεφαλιά του αμαρκάριστου Ντέστρο, έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 16' ο Ντε Σάνκτις σταμάτησε το σουτ του Χουανίτο Γκόμες. Στο 32ο λεπτό, το σουτ του Τότι έξυσε το δοκάρι της Βερόνα, ενώ στο 32' η κεφαλιά του Νενέ πέρασε λίγο άουτ και στο

Στο 47ο λεπτό, ο Γκολίνι είπε όχι σε σουτ του Τότι, ενώ στο 61΄η κεφαλιά του Γιανγκά Μπιβά, έφυγε ελάχιστα άουτ. Οι «τζιαλοροσι» συνέχισαν να πιέζουν και τελικά στο 75ο λεπτό, ο Φλορέντζι με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 1-0. H Βερόνα προσπάθησε να απαντήσει αλλά στο 86' ο Ντέστρο έκανε το 2-0 για τη Ρόμα.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Κόουλ, Γιανγκά Μπιβά, Μανωλάς, Μαϊκόν, Κεϊτά Πιάνιτς, Ναϊνγκολάν (84' Παρέδες), Ντέστρο, Τότι (66' Φλορέντζι), Λιάγιτς (57' Ζερβίνιο).

ΒΕΡΟΝΑ: Γκολίνι, Σόρενσεν, Μόρας, Μάρκες, Μπρίβιο, Ομπάντι (43' Καμπανιάρο), Ταχτσίδης, Ιονίτα, Νενέ (71' Τόνι), Γκόμες, Γιάνκοβιτς (83' Βαλότι).

Keywords
Τυχαία Θέματα