«Είμαστε ομάδα και θα τα καταφέρουμε»

16:30 11/12/2012 - Πηγή: AEK365

«Χάναμε με 2-0 σετ, αλλά δείξαμε πως είμαστε ομάδα, ενωμένες και όλες μαζί φτάσαμε στη νίκη», δήλωσε στο volleyball.gr η MVP της αγωνιστικής, Ιβάνα Λούκοβιτς που ήταν κορυφαία του Ολυμπιακού στο 3-2 επί του Ηρακλή Κηφισιάς στο Ζηρίνειο.

«Ευχαριστώ για τη διάκριση της πολυτιμότερης, αλλά χωρίς τις συμπαίκτριές

μου δεν θα είχα καταφέρει τίποτα και σε αυτές την αφιερώνω», πρόσθεσε η Σέρβα διαγώνια που είχε άξιες συμπαραστάτες κυρίως την Σοφία Κοσμά η οποία πήρε άσους στο τάι μπρέικ και την Μανωλίνα Κωνσταντίνου που μπήκε στο τρίτο σετ και «κράτησε» την υποδοχή.

«Μετά το δεύτερο σετ, το οποίο χάσαμε παρότι ήμασταν μπροστά με 21-17, βρήκαμε τον δρόμο μας. Ήμασταν συγκεντρωμένες, ακολουθήσαμε την τακτική μας και τα κορίτσια του Ηρακλή Κηφισιάς δεν μπόρεσαν να μας ακολουθήσουν», συμπλήρωσε για το χθεσινό ματς.

Σε ένα πρωτάθλημα που όλοι μιλούν για Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ο Ηρακλής Κηφισιάς έχει μπει... σφήνα, με την Λούκοβιτς να μην εκπλήσσεται από αυτό... «Ήξερα πως ο Ηρακλής διαθέτει ένα καλό και δυνατό σύνολο. Ξέρω τα κορίτσια από την Κροατία (σ.σ. Γκλιγκόροβιτς και Γέλιτς) και περίμενα να μας δυσκολέψουν πολύ. Είναι μια ομάδα «γεμάτη» σε κάθε θέση», είπε η Σέρβα.

Άρα πόσο δύσκολο θα είναι για τον Ολυμπιακό να διεκδικήσει πρωτάθλημα και κύπελλο; Η ίδια απαντά... «Θα είναι πολύ δύσκολο. Μην ξεχνάμε πως είμαστε νέα και νεανική ομάδα και αυτό το κάνει πιο δύσκολο για εμάς. Αν παίζουμε όπως χθες μπορούμε να παλέψουμε και να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και ειδικά αυτά με ΑΕΚ και Κηφισιά. Φυσικά θα κάνουμε τα πάντα να τα καταφέρουμε».

Για τη ζωή στην Ελλάδα είπε... «Μου αρέσει πολύ. Κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν του αρέσει η ζωή στη χώρα σας (γέλια). Ειδικά σε εμάς τους Σέρβους που έχουμε πολλά κοινά στοιχεία».

Τέλος, αναφέρθηκε στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς δείχνοντας ενθουσιασμένη γιατί... «είναι τόσοι πολλοί και χαίρομαι όταν έρχονται στο γήπεδο. Ελπίζω να συνεχίσουν να το κάνουν και να μας στηρίζουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα