Δερμιτζάκης: Ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ ο Λίνεν

16:10 11/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η παρουσία του Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο είναι ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ με το νεανικό ρόστερ υποστήριξε ο Παύλος Δερμιτζάκης ο οποίος χαρακτήρισε μεγάλο δάσκαλο τον Γερμανό τεχνικό. Παράλληλα σημείωσε πως τα νέα παιδιά της Ένωσης θέλουν στήριξη από όλους ενώ χαρακτήρισε συγκλονιστικό τον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε στο γήπεδο της Κομοτηνής για να

στηρίξει την ομάδα στον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανθρακικού στον SENTRA FM 103.3
- Για τον Πανθρακικό: «Γίνεται μια ομαδική δουλειά από όλους. Η ομάδα έχει ηρεμία, την έχει δημιουργήσει η διοίκηση η οποία προσπαθεί να μη λείπει τίποτα από εμένα, το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες. Είναι ένα οργανωμένο σωματείο, με το δικό του αθλητικό κέντρο, με γήπεδο, με κόσμο που δεν ασκεί ιδιαίτερες πιέσεις στην ομάδα. Υπάρχει ηρεμία που ως προπονητής και παίκτης μπορείς να δώσεις το μάξιμουμ για την ομάδα».
- Για το αν κοιτάζει πάνω ή κάτω στη βαθμολογία: «Ο στόχος είναι η παραμονή. Αυτός είναι ο κυρίαρχος στόχος. Οσο πιο γρήγορα τον πετύχουμε τόσο πιο απελευθερωμένα, τόσο καλύτερο ποδόσφαιρο θα παίξουμε και θα αναρριχηθούμε στον βαθμολογικό πίνακα».
- Για το γεγονός ότι κάτω από τον Πανθρακικό είναι μεγάλες ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Αρης και ο ΟΦΗ: «Είναι σημεία των καιρών. Ολοι ξέρουμε τι προβλήματα περνάει η χώρα, όλα τα επαγγέλματα και οι τομείς. Ετσι και στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ομάδες που έχουν προβλήματα, γι' αυτό όμως είναι μεγάλες ομάδες για να τα λύνουν. Κάποια στιγμή θα τα λύσουν κα θα βρεθούν στις θέσεις που ανήκουν.
Η κάθε ομάδα προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πετύχει τους στόχους της, έτσι και ο Πανθρακικός. Δεν κοιτώ τι γίνεται από κάτω, δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα επειδή πήραμε μια νίκη και πήραμε ανάσα. Αισιοδοξώ εξαιτίας της αγωνιστικότητας και της υγείας που δείχνουμε ως ομάδα».
- Για το γεγονός ότι ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος απέναντι στην ΑΕΚ: «Θέλαμε τη νίκη, γιατί παίζαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, μια βαριά φανέλα, με μεγάλους παίκτες. Όμως, δεν παύει να έχει τον ίδιο στόχο για μας, άρα η νίκη θα έδινε πάνω από 3 βαθμούς. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, γιατί είχαμε πάθος, δύναμη και καθαρό μυαλό. Ημασταν συγκεντρωμένοι τακτικά, ο αντίπαλος δε μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Αντίθετα, εμείς δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι μας. Γι' αυτό θεωρώ ότι η νίκη ήταν δίκαιο αποτέλεσμα».
- Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο: «Ο Πανθρακικός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Σίγουρα υπάρχουν παίκτες που ξεχωρίζουν, όχι μόνο για την αγωνιστικότητά τους εντός γηπέδου, αλλά κα εξωαγωνιστικά. Ο Δημήτρης είναι πραγματικά το σήμα κατατεθέν της ομάδας, ο πιλότος, ο φάρος για τα υπόλοιπα παιδιά. Οι συμπαίκτες του βλέπουν τι κάνει στο γήπεδο και προσπαθούν να το κάνουν και αυτοί για να γίνουν καλύτεροι. Είναι μια έντονη προσωπικότητα, έχει στόχο να κάνει μια καλή χρονιά και να τον καλέσουν στην Εθνική, που είναι ο κυρίαρχος προσωπικό του στόχος - εκτός από τη σωτηρία του Πανθρακικού - και να πάει

Keywords
Τυχαία Θέματα