«Είμαι πολύ στεναχωρημένος»

22:26 9/12/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Βασίλης Τοροσίδης από την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό με 2-2 στο ΟΑΚΑ. «Σίγουρα πάνω από όλα ήταν ένα ντέρμπι με θέαμα και θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος. Από εκεί και πέρα εμείς παρουσιάσαμε κατά διαστήματα ένα καλό πρόσωπο. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην πίεση στην άμυνα και μοιραία ο Παναθηναϊκός

μας έκανε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε και εμείς, αλλά φάνηκε ότι σήμερα δεχτήκαμε μεγαλύτερη πίεση. Δεν θέλω να ρίξω ευθύνες σε κανέναν. Την ευθύνη την επωμιζόμαστε όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Είμαι στεναχωρημένος και δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε για εμάς, τη διοίκηση και τον κόσμο. Δεν είναι καταστροφικό το αποτέλεσμα, παρά τα δύσκολα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, υποστήριξε: «Βαθμολογικά ξέραμε εξ αρχής ότι είχαμε μεγάλη απόσταση, αλλά δυστυχώς εμένα δεν μου φτάνει. Ήθελα πολύ τη νίκη όπως όλοι μας, Δεν ήρθε. Είναι μία ισοπαλία, δεν αλλάζει κάτι και από αύριο βλέπουμε το ματς στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα