Ένας... Μάνταλος είσαστε!

Ο διαιτητής Μάνταλος γλύτωσε τον Ολυμπιακό. Αν οι «πράσινοι» ήταν πιο προσεκτικοί σε άμυνα και επίθεση θα είχαν κερδίσει ακόμα και τον ρέφερι που μπήκε για να... σφάξει με το βαμβάκι.
Ο Παναθηναϊκός απέδειξε πόσο πλασματική είναι η βαθμολογία και δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό εξαιτίας του διαιτητή Μάνταλου, της έλλειψης
επιθετικού με έφεση στο γκολ και των τραγικών λαθών στο κέντρο της άμυνας.

Σε εντεταλμένη υπηρεσία ήταν ο ρέφερι της αναμέτρησης, ο οποίος σφύριξε χαμογελαστός τη λήξη του αγώνα (πριν ολοκληρωθούν οι καθυστερήσεις που είχε υποδείξει) και αφού πρώτα είχε χαρίσει κάρτες με το τσουβάλι στους παίκτες του ΟΣΦΠ και είχε στερήσει πέναλτι στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Ρότσα άνοιξε το σκορ στο 17΄ με γκολάρα του Χάρη Μαυρία και δέχτηκε γρήγορα την ισοφάριση από τον Τζιμπούρ, αφού πρώτα έκαναν τραγικά λάθη οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Λουκάς Βύντρα.

Τα αμυντικά λάθη συνεχίστηκαν και ξανά ο Τζιμπούρ διπλασίασε τα τέρματα των «ερυθρολεύκων», από τη στιγμή που κανείς δεν τον μάρκαρε όταν σηκώθηκε και πήρε την κεφαλιά στο 34΄.

Είναι κρίμα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν ανώτερος σε όλο τον αγώνα να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του, από όσους αγωνίζονται, ο χειρότερος του αγωνιστικού χώρου, τη στιγμή που ο πιο ποιοτικός Έλληνας (πρώην) ποδοσφαιριστής του εκδιώχθηκε στα μέσα της χρονιάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο το μάτι των «πρασίνων» γυάλιζε. Μπήκαν αποφασισμένοι να αποδείξουν ποια ομάδα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα, ή τουλάχιστον να αποδείξουν πόσο πλαστή είναι η βαθμολογία, και το κατάφεραν.

Η πίεσή τους έφερε αποτελέσματα στο 67', όταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο Χάρης Μαυρίας ξεπέρασε στο σπρίντ τον Χολέβας και πάσαρε στον Χοσέ Τοτσέ που έγραψε το τελικό 2-2.

Μέχρι και την λήξη του ματς μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός. Οι φίλαθλοί του, που έμειναν σε κόσμια επίπεδα, και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους ίδιους, όσο και στη διοίκηση που φρόντισε για τα κατάλληλα μέτρα, φώναζαν ασταμάτητα «ένα μπ... είσαστε» και το σύνθημα αυτά απεικονίζει ακριβώς την εικόνα του αγώνα.
Περισσότερα σε λίγο...
Keywords
Τυχαία Θέματα