«Είχαμε θέληση και αυταπάρνηση»

23:38 3/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι με τον Αλέξανδρο Τζιόλη να κάνει λόγο για δίκαιη επικράτηση που κρίθηκε στη θέληση και την αυταπάρνηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova ο έμπειρος μέσος:

«Νομίζω η εικόνα δείχνει ότι δικαίως κερδίσαμε. Στα πρώτα λεπτά δεν μπήκαμε τόσο σίγουροι. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας. Από μία αδράνεια δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ.

Είχαμε πολλή θέληση και αυταπάρνηση. Το δείξαμε στο γήπεδο και κερδίσαμε δίκαια. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται, είμαστε μπροστά και έχει πολλά παιχνίδια ακόμα».

Για το μεγάλο «διπλό» με τις απουσίες και την αύξηση της διαφοράς στη βαθμολογία: «Σίγουρα έγιναν κάποιες αλχημείες από τον προπονητή που ξέρει καλύτερα. Αυτό που παίζει ρόλο είναι η αυταπάρνηση και η θέληση καθώς παλεύουμε και ιδρώνουμε για να βοηθήσουμε. Μας βγήκε το παιχνίδι, είμαστε δίκαια νικητές, αλλά έρχεται δύσκολη συνέχεια».

Για το τι είπαν στο ημίχρονο: «Υπήρχε μεγάλος εκνευρισμός για τον τρόπο που δεχτήκαμε το γκολ. Όταν προηγείσαι και ισοφαρίζεσαι αμέσως είναι εκνευριστικό και λάθος. Από την άλλη βλέπον τας και ξέροντας πως πατούσαμε, υπήρχε σιγουριά ότι θα προηγηθούμε ξανά».

Για τη διεκδίκηση του τίτλου: «Έχουμε ικανότητα. Υπάρχουν κι άλλες παράμετροι για να πάρεις ένα πρωτάθλημα. Είναι ακόμα Δεκέμβρης. Υπάρχει κούραση, οι επιλογές είναι διαχειρίσιμες».

Για τον αγώνα της Κυριακής (7/12) με την Ξάνθη: «Η άποψή μου είναι ίδια. Είναι ακόμα ένας αγώνας με μία καλή ομάδα εκτός έδρας. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί για να συνεχίσουμε το σερί και να το διευρύνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα