Μελάς: Και άλλοι βουλευτές των ΑΝΕΛ ήθελαν να ψηφίσουν Πρόεδρο

23:32 3/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παναγιώτης Μελάς ισχυρίστηκε ότι τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ ήθελαν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβήθηκαν και μαζεύτηκαν -όπως είπε- μετά τις αντιδράσεις του Πάνου Καμμένου.

Μάλιστα ο κ. Μελάς υποστήριξε ότι ένας βουλευτής των ΑΝΕΛ, το όνομα του οποίου όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει, του ανέφερε ότι δέχεται μεγάλη πίεση από την εκλογική του περιφέρεια για να ψηφίσει Πρόεδρο

της Δημοκρατίας.

«Ο συγκεκριμένος βουλευτής μου έλεγε. Πες στον πρόεδρο εσύ που έχεις άνεση. Γιατί να μην ψηφίσουμε Πρόεδρο; Εγώ πάω στην περιφέρεια μου και μου λένε ότι δεν θα με ξαναψηφίσουν αν δεν ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν θα ξαναεκλεγώ», ανέφερε ο κ. Μελάς.

Παρά τις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Μελάς δεν θέλησε να κατονομάσει τους βουλευτές, αρκέστηκε πάντως να αναφέρει ότι στους τέσσερις βουλευτές είναι και άνδρες και γυναίκες.

Η απάντηση του γραφείου Τύπου των ΑΝΕΛ ήταν άμεση και γεμάτη απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του ανεξάρτητου βουλευτή Παναγιώτη Μελά, τον οποίο προειδοποίησε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη αν δεν δώσει στοιχεία για τους τέσσερις αυτούς βουλευτές μέσα σε 24 ωρών στον κ. Μελά να δώσει ονόματα. «Εάν δεν συμβεί αυτό τότε το κομμάτι της ψυχαγωγίας που μας προσφέρει, θα μετατραπεί σε εξώδικη πρόσκληση με τις προβλεπόμενες νομικές συνέπειες», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τις αναφορές αυτές έκανε προς τους δημοσιογράφους ο κ. Μελάς, αμέσως μετά την ακρόασή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής η οποία ασχολήθηκε με τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου σχετικά με προσπάθεια χρηματισμού της προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Μελάς, απέδωσε την εμπλοκή του ονόματός του και την δημοσιοποίηση του θέματος σε σκοπιμότητες από την πλευρά του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου και της κ. Ξουλίδου, προκειμένου, όπως υποστήριξε, να του ασκηθεί πίεση για να μην ψηφίσει υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα