Εγκώμια Φάμπρεγας για Μαρτίνο

17:45 18/1/2014 - Πηγή: AEK365

«Στο πρόσωπο του Μαρτίνο έχω βρει έναν προπονητή που είναι λίγο διαφορετικός από τον Πεπ (σ.σ. Γουαρδιόλα) και τον Τίτο (σ.σ. Βιλανόβα) και που παίζει με έναν διαφορετικό αγωνιστικό τρόπο», δήλωσε στο ESPN ο 28χρονος μέσος των Καταλανών.

Και πρόσθεσε: «Του αρέσει ο τρόπος που αγωνίζομαι και αυτό με βοηθάει πολύ, μου δίνει μεγάλη πίστη στις δυνατότητές μου. Πλέον νιώθω σημαντικός για την ομάδα, καθώς τους τελευταίους τρεις μήνες αγωνίζομαι περισσότερο απ' ό,τι

στο παρελθόν».

Στη συνέχεια, ο Φάμπρεγας αναφέρθηκε και στον αγωνιστικό τρόπο του 51χρονου τεχνικού: «Δεν μας ζήτησε να αλλάξουμε (σ.σ. ο Μαρτίνο) τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, αλλά να επανακτήσουμε ορισμένα στοιχεία που είχαμε υπό τις οδηγίες του Πεπ και τα οποία είχαμε χάσει για κάποιο διάστημα. Μας ζητάει να παίζουμε έξυπνα και να καταλαβαίνουμε πότε πρέπει να επιτεθούμε, πότε να παίζουμε πιο γρήγορα ή πιο αργά. Στο ξεκίνημα της χρονιάς παίρναμε τις νίκες, αλλά τα περισσότερα παιχνίδια μας είχαν τρελό ρυθμό και ήταν 'στην κόψη του ξυραφιού'. Αυτό μας ζητάει ο προπονητής, να παίζουμε πιο έξυπνα».

Τέλος, ο Ισπανός άσος δεν άφησε ασχολίαστο και το επερχόμενο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του «Champions League».

«Ανυπομονούμε για τον αγώνα με τη Σίτι, αλλά έχουμε επτά παιχνίδια μέχρι τότε και θα ασχοληθούμε με το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε σε κάτι που δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας. Προς το παρόν αυτές είναι να συνεχίσουμε να τα πηγαίνουμε καλά στο πρωτάθλημα, να προκριθούμε στον τελικό του 'Copa del Rey' και όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε και με τη Σίτι. Προφανώς και γνωρίζουμε ότι πρόκειται για έναν σημαντικό αγώνα, αλλά είμαστε επαγγελματίες και οι επαγγελματίες κοιτάζουν κάθε μέρα ξεχωριστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα