Νίκη με ανατροπή για Παναιτωλικό

17:27 18/1/2014 - Πηγή: AEK365

SUPERLEAGUE - 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Παναιτωλικού

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Την επιστροφή του στις νίκες έκανε ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε με ανατροπή (3-1) του Πανθρακικού. Οι γηπεδούχοι δεν... λύγισαν από το γρήγορο γκολ του Πανθρακικού (με τον Εμπόου στο 4') και κυριαρχώντας πλήρως στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφεραν

να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Θεοδωρίδης, ο οποίος γύρισε το ματς... μόνος του με δύο πολύ ωραία γκολ στο 53' και το 83' (είχε και δοκάρι στο 40'), ενώ στο 92' ο Νταλμά διαμόρφωσε το τελικό σκορ...

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Πανθρακικό, που προηγήθηκε μόλις στο 4' με κεφαλιά του Εμπόου, που βρέθηκε μόνος του στην καρδιά της άμυνας του Παναιτωλικού. Το γρήγορο γκολ έβαλε φωτιά στο παιχνίδι και ακολούθησαν αρκετές φάσεις: Στο 8' ο Μπικέι έπιασε μια κεφαλιά, αλλά ο Σέρεμετ μπλόκαρε, στο 14' ο Πανθρακικός απείλησε με σουτ του Ιγκόρ, στο 17' ο Σφακιανάκης σούταρε πάνω στα σώματα, στο 19' ο Σαρακατσάνος πρόλαβε τον Καμαρά, στο 24' το δυνατό σουτ του Θεοδωρίδη «σταμάτησε» στον Σέρεμετ, στο 35' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό σε προβολή του Τζάνη, ενώ ο Παναιτωλικός άγγιξε στο 40' την ισοφάριση, με σουτ του Θεοδωρίδη, με τον Σέρεμετ να αποκρούει και την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι!

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε ακόμη ένα γρήγορο γκολ, όμως αυτή τη φορά ήταν για τους γηπεδούχους: Ο Μπούντιμιρ έστρωσε τη μπάλα στον Θεοδωρίδη στο 53' και εκείνος με σουτ έκανε το 1-1. Η συνέχεια ανήκε στον Παναιτωλικό, που η ισοφάριση του έδωσε ψυχολογία. Τελικά το 2-1 ήρθε στο 83', πάλι με τον Θεοδωρίδη να πιάνει δυνατό σουτ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Νταλμά διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με πλασέ στο 92'.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Γκόλιας (65' Νταλμά), Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Τζούνιορ (74' Γοδόι), Σφακιανάκης, Γκάλο, Μπούντιμιρ (79' Μπόγιοβιτς), Μπακάκης, Μπικέι.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Εμπόου, Τζάνης, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Μακρυδημήτρης (86' Μολίνα), Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ (57' Χασομέρης).

Keywords
Τυχαία Θέματα