Εύκολα ο ΠΑΟ

21:37 25/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

ΠΑΟ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολη νίκη με 3-0 απέναντι στον Λεβαδειακό για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα . Οι «πράσινοι» ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα παραμένουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού

πίνακα, ενώ η ομάδα της Λιβαδειάς παραμένει στην προτελευταία θέση με 10 βαθμούς.

Το ματς

Πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο μπήκε ο Παναθηναϊκός με τον Λεβαδειακό να προσπαθεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις αντεπίθεσης, ώστε να καταφέρει να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι. Μάλιστα αν ο Καρνέης δεν έπεφτε σωστά σε ένα τετ α τετ με τον Βασιλείου το 0-1 θα ήταν γεγονός. Οι «πράσινοι» όμως στην συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 29 ο Κουίνσι δεν κατάφερε σε κενό τέρμα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Κάτι που έκανε ο Σαριέγκι τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν μετά από κόρνερ του Λέτο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν σημειώθηκε κάποια άλλη φάση με το σκορ να μην αλλάζει και τον Παναθηναϊκό να μπαίνει προηγούμενος στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν αρκετά πεσμένος σε σχέση με αυτόν του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποια ουσιαστική ευκαιρία. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 59ο λεπτό με τον Τοτσέ μετά από ωραία πάσα του Λέτο, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε και το 3-0 πάλι με τον ίδιο παίκτη, ύστερα από νέα καλή ενέργεια ου Αργεντίνου. Έπειτα η ομάδα του Φερέιρα έκανε συντήρηση δυνάμεων και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν με το 3-0 να μένει ως το τέλος και να αφήνει τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα