Εύκολα ο Παναιτωλικός τον ΠΑΟΚ

21:06 24/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - 2η αγωνιστική

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Παναιτωλικού

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ.Βοσκάκης

Ανώμαλη προσγείωση για τον ΠΑΟΚ ο οποίος μετά το καλό αποτέλεσμα απέναντι στη Σάλκε έχασε με κάτω τα χέρια από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 2-0. Με πολλά κενά στην άμυνα και

χωρίς φαντασία η ομάδα του Στέφενς δεν κατάφερε να βρει χώρους απέναντι στον πολύ καλά οργανωμένο Παναιτωλικό που δεν επηρεάστηκε από τις άδειες εξέδρες (τιμωρία από την περασμένη σεζόν).

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στο ματς και είχε την κατοχή και απείλησε στο 8' με σουτ του Ολίσε. Ο Παναιτωλικός απάντησε δέκα λεπτά μετά με προβολή του Μπόγιοβιτς. Ο ίδιος παίκτες απείλησε στο 25' με κεφαλιά και την τρίτη φορά (27') δεν αστόχησε και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρία στο 43' με τον Ολίσε και λίγο πριν λήξει το ημίχρονο οι Αγρινιώτες "χτύπησαν" και πάλι. Αυτή τη φορά ήταν ο Μελισσάς ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Χακόμπο και έγραψε το 2-0.

Στην επανάληψη η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με νέο επιθετικό δίδυμο (Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης αντί Ολίσε και Νέτσιντ) και πίεσε. Στο 57' είχε μια καλή φάση με τον Αθανασιάδη και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τον Παναιτωλικό να αμύνεται σωστά. Στο 79' ο Παναιτωλικός βρέθηκε κοντά σε τρίτο γκολ αλλά ο Καμαρά δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά με πλασέ τον Χακόμπο. Επτά λεπτά μετά η ομάδα του Αγρινίου κέρδισε πέναλτι όταν ο Κιτσίου ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Ιωάννου. Ο Καμαρά το εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ.Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (91'Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (72'Γοδόι), Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Ιωάννου, Μπόγιοβιτς (80'Παπουτσογιαννόπουλος), Μπελόν.

ΠΑΟΚ (Χ.Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Σκόνδρας, Λόπεθ, Βίτορ, Τζιόλης (67'Γεωργιάδης), Κάτσε, Στοχ, Λούκας, Ολίσε (46'Σαλπιγγίδης), Νέτσιντ (46'Αθανασιάδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα