Καθάρισε ο Τέβες (VIDEO)

20:54 24/8/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-1
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Με το δεξί ξεκίνησε τη σεζόν η Γιουβέντους καθώς νίκησε με 1-0 τη Σαμπντόρια. Σκόρερ ο Κάρλος Τέβες.

Στο 4ο λεπτό ο Ντα Κόστα έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Πίρλο, ενώ στο 20' και στο 2' ο κίπερ της Σαμπντόρια είπε όχι και στους Τέβες και Ασαμόα.

Η Γιούβε μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 58' ο Βιδάλ έβγαλε κάθετα στον Πογηκμπά, εκείνος έδωσε στον Τέβες που σε κενή εστία έγραψε το 1-0.

Στο 70' το πλασέ του Πογκμπά πέρασε μόλις άουτ και 5 λεπτά μετά ο Μπουφόν είπε όχι σε προσπάθεια

του Ομπιάνγκ. Η Σαμπντόρια έχασε τον Καστελίνι στο 90ο λεπτό με κόκκινη κάρτα.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Γκασταλντέλο (72' Μουστάφι), Παλόμπο, Κόστα, Ομπιάνγκ, Εράμο (72' Σοριάνο), Ντε Σιλβέστρι, Κρστισιτς, Μπεράρντι (83' Καστελίνι), Έντερ, Γκαμπαντίνι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Κιελινι, Μπονούτσι, Βιδάλ, Πογκμπά, Λιχτστάινερ, Πίρλο, Ασαμόα, Βούτσινιτς (89' Τζιοβίνκο), Τέβες (89' Γιορέντε)

ΒΕΡΟΝΑ- ΜΙΛΑΝ: 2-1
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγόντι

Με τον Λούκα Τόνι σε μεγάλη βραδιά η Βερόνα νίκησε με 2-1 τη Μίλαν κάνοντας την έκπληξη στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο.

Στο 4ο λεπτό το σουτ του Μοντολίβο πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 8' ο Ράφαελ είπε όχι σε σουτ του Μπαλοτέλι. Η Μίλαν πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Πόλι στο 14'. Ο οποίος συνδυάστηκε όμορφα με τον Μπαλοτέλι και νίκησε τον Ράφαελ, αλλά στο 30' ο Τόνι με κεφαλιά μετά από κόρνερ, έφερε στα ίσα το ματς.

Η Μίλαν πίεσε στην επανάληψη αλλά στο 53' ο Γιάνκοβιτς έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Τόνι με νέα κεφαλιά έγραψε το 2-1 για τη Βερόνα.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Ρομούλο, Μόρας, Μαϊέτα, Αλμπερτάτσι, Ντονάτι (84' Χάλφρεντσον), Ζορζίνιο, Κατσιατόρε, Γιάνκοβιτς, Τόνι (85' Κάκια), Μαρτίνιο (78' Γκόμες)

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Μεσές, Σαπάτα, Κονστάντ (77' Ρομπίνιο), Μοντολίβο, Πόλι, Νοτσερίνο, Νιάνγκ (64' Πετάνια), Ελ Σααραουί (64' Εμάνουελσον), Μπαλοτέλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα