Έδειρε παίκτη του και τον απέλυσαν (VIDEO)

11:02 3/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον πάγκο της Φιορεντίνα στον αγώνα με την Νοβάρα για την Serie A που είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του Ντέλιο Ρόσι από τον πάγκο της ομάδας.
Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της Φιορεντίνα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου τον Άντεμ Λιάιτς μόλις στο 32ο λεπτό του αγώνα με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να χειροκροτεί ειρωνικά προς την μεριά του Ντέλιο Ρόσι ενώ κατευθυνόταν προς τον πάγκο. Η ενέργεια του ποδοσφαιριστή έγινε αντιληπτή από τον Ντέλιο Ρόσι ο οποίος δίχως να το σκεφτεί όρμησε πάνω

στον ποδοσφαιριστή του και άρχισε να τον χτυπάει παρά τις προσπάθειες όλων στον πάγκο να τον συγκρατήσουν.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Φιορεντίνα Αντόνιο ντε λα Βάλε τόνισε: "Δυστυχώς έπρεπε να πάρουμε αυτή την απόφαση. Ήταν ένα πολύ σοβαρό περιστατικό και μας προκάλεσε έκπληξη γιατί πρόκειται για έναν ήρεμο άνθρωπο. Είμαστε αναγκασμένοι να λύσουμε την συνεργασία μας. Αυτό ήταν το τελευταίο που θα θέλαμε να κάνουμε, αλλά νιώθουμε πως είναι για το καλό όλων. Μου έδωσε εξηγήσεις και είναι έτοιμος να απολογηθεί σε όλους. Είναι κρίμα για τον ίδιο, γιατί είναι καλός άνθρωπος και δεν αξίζει να διασύρεται παγκοσμίως από αυτές τις σκηνές. Θα υπάρξει τιμωρία και για τον παίκτη γιατί προκάλεσε την έκρηξη του προπονητή με την συμπεριφορά του".

Keywords
Τυχαία Θέματα