Μουρίνιο: Το πιο δύσκολο από τα επτά

10:22 3/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος μετά από τέσσερα χρόνια επέστρεψε η Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 3-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τον Ζοσέ Μουρίνιο να φτάνει τα επτά πρωταθλήματα στην καριέρα του αλλά αυτό να είναι το πιο δύσκολο όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Σαν Μαμές", ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Κέρδισα το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, την Ιταλία και την Αγγλία, αλλά αυτό εδώ στην Ισπανία ήταν το πιο δύσκολο. Δεν μας χάρισε κανείς τίποτα".
Στην συνέχεια ο Μουρίνιο δήλωσε στο επίσημο κανάλι

της Ρεάλ Μαδρίτης: "Έχουμε συγκεντρώσει πολλούς πόντους και αυτό είναι τρέλα. Έχουμε παίξει ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας. Αυτόν τον τίτλο δεν μας τον χάρισε κανείς. Πρέπει να το γιορτάσουμε. Οι ποδοσφαιριστές το αξίζουν. Αυτή η χώρα το έχει δει και κανένας δεν θα έχει αμφιβολία ότι ήταν πανάξια η κατάκτηση. Έχουμε κάνει σημαντικά νούμερα, αλλά το σημαντικό είναι ο τίτλος. Ο τίτλος είναι αφιερωμένος σε όσους έχουν βοηθήσει και υπέφεραν για αυτή την ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους, αλλά πάνω από όλα στις οικογένειες μας γιατί αυτές είναι που υπέφεραν. Είναι κάθε μέρα μαζί μας και ξέρουν τι μας κόστισε για να το καταφέρουμε. Πλέον έφτασα τα επτά πρωταθλήματα και είμαι ήρεμος για αυτό. Ξέρω πώς είναι αυτοί οι πανηγυρισμοί. Περιμένω τον κόσμο να πανηγυρίσει για αυτή την ομάδα πριν το παιχνίδι με την Μαγιόρκα. Αυτή η ομάδα αξίζει μεγαλύτερο συναίσθημα, πάθος και αγάπη από αυτά που της έχουν δώσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα