«'Έχουμε προγραμματίσει αγώνες»

18:52 15/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η σχέση του με τους αγώνες της χειμερινής περιόδου είναι κάτι παραπάνω από καλή. Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2007 στο Μπέρμιγχαμ, τέταρτος το 2006 στο Παγκόσμιο της Μόσχας, έκτος πριν λίγους μήνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Ο Λούης Τσάτουμας δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από τη φετινή χειμερινή περίοδο. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα τραυματισμών, που τον ταλαιπώρησαν στη διάρκεια του καλοκαιριού.
Ο έμπειρος πρωταθλητής του μήκους πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, στις εγκαταστάσεις του Αγίου

Κοσμά και ήδη κάνει προγραμματισμό για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου.

«Είναι υγιής και κάνει κανονικά την προετοιμασία του. Σε αυτό συνέβαλαν οι φυσιοθεραπευτές του Αγίου Κοσμά, που δούλεψαν και συνεχίζουν να δουλεύουν μαζί του καθημερινά, ώστε να μπορεί να κάνει την προετοιμασία του όπως πρέπει και τους ευχαριστώ γι΄ αυτό. Το ιατρικό τιμ δουλεύει άψογα στον Άγιο Κοσμά», είπε ο προπονητής του κατόχου του πανελληνίου ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο, Δημήτρης Βασιλικός. «Με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε ήδη κάνει θα πάρει μέρος στους αγώνες της χειμερινής περιόδου», συμπλήρωσε.

Το σημαντικότερο γεγονός του χειμώνα είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, που θα γίνει στο Γκέτεμποργκ (1-3/3/2013), διοργάνωση που θα αποτελέσει τον απώτερο στόχο του Τσάτουμα για τη χειμερινή σεζόν. Πριν από το κορυφαίο γεγονός, ο αθλητής αναμένεται να εμφανιστεί σε αρκετά μίτινγκ στο εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα