Έχασε έδαφος η Νάπολι, ανεβαίνει η Λάτσιο

21:58 25/2/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΝΑΠΟΛΙ: 0-0
Γήπεδο: Φρίουλι

Στο ισόπαλο 0-0 «κόλλησε» η Νάπολι με την Ουντινέζε παραμένοντας έξι βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση και τη Γιουβέντους.

Για ένατο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τις ήττες έμεινε η Νάπολι η οποία όμως δεν κατάφερε να μείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας βλέποντας τη Γιουβέντους να αποσπάται στους έξι βαθμούς.

Αυτό γιατί «κόλλησε» στο ισόπαλο 0-0 με την Ουντινέζε στο «Φρίουλι»

μετά από ένα κάκιστο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες ευκαιρίες. Οι «παρτενοπέι» διαμαρτύρονται δίκαια για μη καταλογισμό πέναλτι στον Αρμέρο στο 65', όταν και ο Μπάστα τον ανέτρεψε εντός περιοχής.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Παντέλι, Μπενάτια (28' Ερτό), Ντανίλο, Ντομίτσι, Περέιρα, Αλάν, Μπαντού, Πασκουάλε, Μουριέλ, Ντι Νατάλε (78' Μαϊκόσουελ).

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Καναβάρο (85΄ Τζεμαΐλι), Μπρίτος, Μέστο (89' Ζουνίγκα), Μπεχράμι, Ινλέρ (61' Πάντεφ), Αρμέρο, Χάμσικ, Καβάνι, Ινσίνιε.

ΛΑΤΣΙΟ- ΠΕΣΚΑΡΑ: 2-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Με δύο γκολάρες από Ράντου και Λούλιτς η Λάτσιο καθάρισε χωρίς να κουραστεί την Πεσκάρα (2-0) και είναι ξανά μόνη στην 3η θέση που οδηγεί στο Champions League!

Οι Λατσιάλι υποδέχθηκαν στο «Ολίμπικο» τους νεοφώτιστους και ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα έπαιρναν και πάλι προβάδισμα στη βαθμολογία, στη μάχη για το τελευταίο «εισιτήριο» που οδηγεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Το ματς δεν άρχισε καλά για την ομάδα του Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς καθώς μόλις στο 4' ο Κονκό τραυματίστηκε και αποχώρησε (στη θέση του μπήκε ο Περεϊρίνια) αλλά η συνέχεια ήταν... φυσιολογική.

Η Λάτσιο, δηλαδή, είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και μέσα σε ένα 6λεπτο καθάρισε ουσιαστικά τον αγώνα με δύο... κεραυνούς! Το πρώτο από τον Ράντου στο 29' (πρώτο του γκολ στη Serie A) και το δεύτερο από τον Λούλιτς στο 35', για να γίνει -ήρεμα κι ωραία- το 2-0 με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως καταλαβαίνει κανείς, η Λάτσιο έπαιξε με χαμηλές στροφές καθώς το τρίποντο ουσιαστικά είχε εξασφαλιστεί και απλά ο Φλόκαρι έχασε κάποιες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το τετ α τετ στο 64', για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ.

Με τη νίκη, λοιπόν, οι Λατσιάλι ανεβαίνουν ξανά μόνοι στην 3η θέση και ανηφορίζουν στο Μιλάνο το Σάββατο για ένα μεγάλο ματς με τη Μίλαν!

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό (6' Περεϊρίνια), Ντίας, Ράντου, Λεντέσμα, Ερνάνες, Καντρέβα (82' Έντερσον), Γκονζάλες (65' Ονάζι), Λούλιτς, Φλοκάρι

ΠΕΣΚΑΡΑ: Πέριν, Τζάουρι, Μποκέτι, Κόσιτς, Καπουάνο, Μπιάρνασον, Μπαλτζάνο, Κασκιόνε (87' Σκούλι), Ρίτσο, Αμπρουσκάτο (60΄Καπράρι), Τσέλικ (61' Καράλιο)

Keywords
Τυχαία Θέματα