Δύο παιχταράδες για Τσάμπιονς Λιγκ

19:26 22/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ δημιουργείται με στόχο να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα κι Ευρώπη και φαίνεται πως θα τα καταφέρει, αφού ο Δημήτρης Λαζόπουλος... τρέχει αρκετά για να κλείσει το ρόστερ σύντομα.
Αρχικά, ο επιχειρηματίας που ανέλαβε την ομάδα χάντμπολ της Ένωσης ήρθε σε προφορική συμφωνία με δύο μεγάλους παίκτες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίοι θα προκαλέσουν αίσθηση στον κοινό (σ.σ. Προέρχονται από γειτονικές χώρες). Οι δύο

αυτοί παίκτες, έχουν μεγάλη εμπειρία από τα Ευρωπαϊκά σαλόνια και έχουν φτάσει με τους συλλόγους, που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά στο υπάρχων ρόστερ όλοι οι παίκτες θα παραμείνουν, με το θέμα του Μπαλωμένου να είναι το μόνο που δεν έχει κλείσει οριστικά. Ωστόσο, ο Δημήτρης Λαζόπουλος είναι αρκετά αισιόδοξος για την παραμονή του έμπειρου άσου στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Το θέμα αυτό αναμένεται να λυθεί μέσα στις επόμενες μέρες, αλλά η επιθυμία του παίκτη και της διοίκησης να συνεχιστεί η συνεργασία τους, φαίνεται πως θα παίξει μεγάλο ρόλο και οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα