Στεφάν… Χάινς

Μπορεί να είναι "αιώνιοι" αντίπαλοι, αλλά πολλές φορές τα νήματα και οι τύχες τους μπλέκονται, ενίοτε ο ένας "σκρινάρει" άθελά του τον άλλον και σχεδόν πάντα η αποτυχία του ενός είναι επιτυχία του άλλου.
Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά; Επειδή ενδέχεται η "ατυχία" του ενός να προσφέρει χαρά στον αντίπαλο. Όχι μονή, αλλά διπλή!

Είναι γνωστό ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει… βάλει στο μάτι τον Κάιλ Χάινς. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον κρατήσει, αλλά

τα… ρούβλια είναι πολλά και οι Ρώσοι μοιάζουν αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον Αμερικανό σέντερ, γεγονός που διόλου δεν θα στεναχωρήσει τον Παναθηναϊκό.

Το πρόδηλο είναι πως φεύγοντας ο Χάινς, ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να αναζητήσει σέντερ (δεν θα βρει τόσο καλό παίκτη, με τόσο λίγα λεφτά), έχοντας χάσει ένα από τα σημαντικότερα εξαρτήματα της αγωνιστικής του μηχανής. Υπάρχει, όμως, κι ένα… επιπλέον μπόνους.

Αν κλείσει ο Χάινς στην ΤΣΣΚΑ, παράλληλα θα κλείσει και η πόρτα για τον Στεφάν Λάσμε, ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση του Παναθηναϊκού και… μετρά τις επιλογές του. Δεν είναι πολλές οι ομάδες που μπορούν να σηκώσουν το βαρύ (πλέον) συμβόλαιο του Λάσμε, αλλά και οι ομάδες που θα του προσφέρουν αγωνιστικό κίνητρο για να μεταγραφεί.

Η ΤΣΣΚΑ είναι μια από τις σπουδαιότερες και είναι δεδομένο πως αν δεν κλείσει ο Χάινς, θα κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του Λάσμε. Προφανές είναι πως δεν αποτελεί μονόδρομο η "ρώσικη αρκούδα", πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κλείσει ο Χάινς στην ομάδα της Μόσχας και να πάει αλλού (εκτός Παναθηναϊκού) ο Λάσμε, όμως οι "πράσινοι" θεωρούν πως αν τελικά η ΤΣΣΚΑ αποκτήσει τον Χάινς, ο Λάσμε θα βρεθεί πιο κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας μαζί τους.

Στον Ολυμπιακό δίνουν μάχη για να κρατήσουν τον Χάινς, χωρίς να έχουν δεύτερη σκέψη (αν τα καταφέρουν στέλνουν πιθανότατα τους Ρώσους στην πόρτα του Λάσμε), όμως και γι' αυτούς ισχύει ό,τι αναφέραμε πιο πάνω για τον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα