Δυο φορές ο Μέσι είπε «όχι» στην Ρεάλ

10:15 18/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ισπανικό Μέσο αποκάλυψε πως το καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης προσέγγισε δυο φορές τον Λιονέλ Μέσι για να εισπράξει ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις από τον Αργεντινό επιθετικό ο οποίος προτίμησε να μείνει στην Μπαρτσελόνα παρόλο που στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" θα γινόταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.
Μάλιστα, η Ρεάλ Μαδρίτης σκόπευε, σε συνεργασία με την Adidas, να...

σπάσει την ρήτρα των 250 εκατομμυρίων ευρώ αλλά τελικά δέχτηκε δυο φορές το "όχι" του Μέσι.
Την ίδια στιγμή, παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μέσι με την εκπομπή Efectivament του Esport 3 να αποκαλύπτει πως το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή υποστηρίζει πως η Μπαρτσελόνα θέλει να πουλήσει τον Αργεντινό.
Το θέμα παρακολουθεί η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία πάντως έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση χωρίς να ενημερώσει την Μπαρτσελόνα λόγω της χορηγικής σχέσης που έχουν οι δυο ομάδες με το Κατάρ.
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, το οικονομικό είναι ο λόγος που δεν έχει προχωρήσει η ανανέωση του συμβολαίου με τον Μέσι να εμφανίζεται εξαπατημένος από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα που φέρεται να είχε υποσχεθεί στον Αργεντινό πως θα φέρει στην ομάδα τον Σέρχιο Αγκουέρο κάτι που δεν συνέβη.

Keywords
Τυχαία Θέματα