Μίτσελ: Ευτυχώς που χάσαμε γιατί θα είχαμε νεκρούς

08:49 18/4/2014 - Πηγή: AEK365

Τα περιστατικά που συνέβησαν στην Τούμπα δεν τα είχε βιώσει ξανά στην καριέρα του ο Μίτσελ ο οποίος σημείωσε πως δεν γίνεται συνέχεια να ακούγεται πως στην Ελλάδα αυτά γίνονται ενώ αποκάλυψε πως είπε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ότι ευτυχώς που έχασαν διαφορετικά θα υπήρχαν νεκροί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού,

Μίτσελ, στην εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ
Για το αν έχει ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο στην καριέρα του: "Όχι στην καριέρα μου, στη ζωή μου... Μόνο στην τηλεόραση έχω δει τέτοια πράγματα, αλλά όχι για τόσο μεγάλη διάρκεια και με τόσο μεγάλη ένταση. Ήταν κάτι που δεν έχω βιώσει ποτέ ξανά. Φτάσαμε στο γήπεδο στις 18:30 και φύγαμε από αυτό μετά από έξι ώρες. Μπορείτε να το διανοηθείτε; Έξι ώρες για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα...".
Στην συνέχεια είπε: "Ό,τι έγινε είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να λέμε συνέχεια... εδώ είναι Ελλάδα, γίνονται αυτά... Δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα. Έχει να κάνει με τη λογική. Δεν γίνεται να ξεκινάει και να τελειώνει αυτό το παιχνίδι. Δεν γίνεται να διεξάγεται με αυτές τις συνθήκες".
Για την αποχώρηση του από τον πάγκο πριν την λήξη του αγώνα: "Ναι, έφυγα νωρίτερα από τον πάγκο μου. Δεν μπορούσα να βλέπω αυτό το πράγμα και πήγα στα αποδυτήρια πριν τελειώσει το παιχνίδι. Δεν ήταν ποδόσφαιρο. Ήταν κάτι άλλο. Κάτι που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις, αλλά μόνο να το τελειώσεις. Έτσι έφυγα".
Για το τέλος, ο Μίτσελ δήλωσε: "Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είπα στους παίκτες μου ευτυχώς που χάσαμε γιατί θα είχαμε νεκρούς. Και το πιστεύω. Πραγματικά δεν γνωρίζω τι μπορεί να είχε συμβεί αν είχε γίνει γκολ μια από τις φάσεις του Μαρκάνο και του Μασάντο".

Keywords
Τυχαία Θέματα