Προχωράει σε καταγγελίες ο Ολυμπιακός

08:38 18/4/2014 - Πηγή: AEK365

Αποφασισμένος να μην αφήσει τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο παρελθόν, εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος ετοιμάζεται να προβεί σε καταγγελίες, τόσο προς την ελληνική Πολιτεία, όσο και προς την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να στείλουν επιστολές στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, στην οποία θα τον ενημερώνουν για τα όσα έγιναν στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος, στο γήπεδο της Τούμπας.
Μέσω της συγκεκριμένης

επιστολής θα ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων και τη λήψη μέτρων, ώστε να μην υπάρξει στο μέλλον παρόμοια εικόνα στα ελληνικά γήπεδα. Παράλληλα, θα εκφράσουν τα παράπονά τους και για τη στάση της αστυνομίας, από την οποία έχουν παράπονα για τη στάση που κράτησε στα επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας.
Επίσης, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να φτάσει το θέμα με τη μπανάνα που πέταξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον Λεάντρο Σαλίνο, μέχρι την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ προς τον παίκτη τους, ενώ την καταγγελία θα συνοδεύουν βίντεο από τον αγώνα και φωτογραφίες.
Τέλος, ο Ολυμπιακός έχει παράπονα και από την ΕΠΟ, από την οποία θέλει να πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα. Επίσης, ο Ολυμπιακός υποστηρίζει πως ο διαιτητής Μάνταλος, θα έπρεπε να έχει διακόψει την αναμέτρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα